Tükörváros titka

Mikó Csaba - Tükörváros titka

A hajdan gyönyörű és gazdag Tükörváros egét sötétség borítja, a hős Daledon király birodalmának leáldozott. Az új uralkodónő csak szenvedést hozott és éhezést, úgy tűnik, a város már sohasem lesz többé olyan ragyogó, mint azelőtt. Minderről az alig tizenkét éves Marcó mit sem sejt: békésen él egy völgy mélyén az apjával és a húgával, és arról álmodozik, hogy Daledon király testőre lesz. Már nagyon várja a napot, amikor megmutathatja, hogy remekül forgatja a kardot, és bátorságban bárkivel felveszi a versenyt. És ez a nap hamarabb elérkezik, mint hitte volna. Marcó és húga elindulnak Tükörvárosba, hogy bebizonyítsák: ahol a felnőttek ereje már kevés, ott a gyermeki lelemény még csodát tehet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tükörváros titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tükörváros titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.3 x 21.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  560
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789631185287
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Tükörváros titka ebook, könyvet Tükörváros titka FB2, Download Tükörváros titka PDF , Download Tükörváros titka MOBI, Online Tükörváros titka könyvet, ingyenes letöltések Tükörváros titka IPhone, Online könyvet Tükörváros titka PDF, ingyenes Tükörváros titka DJVU, ingyenes letöltések Tükörváros titka TXT, letöltések Tükörváros titka RTF, Online Tükörváros titka FB2 , e-könyvet Tükörváros titka letöltések TXT, ingyenes Tükörváros titka letöltések könyvet, e-könyvet Tükörváros titka download MOBI, letöltések Tükörváros titka IPad, olvas Tükörváros titka MOBI, olvas Tükörváros titka DOC, ingyenes Tükörváros titka AWZ, Download e-könyvet Tükörváros titka iPad , ingyenes Tükörváros titka DJVU, Download Tükörváros titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tükörváros titka DVD, olvas Tükörváros titka TXT, Book Tükörváros titka letöltések DJVU, Tükörváros titka letöltések könyvet ingyenes, Tükörváros titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Tükörváros titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tükörváros titka pdf ingyenes, Tükörváros titka letöltések könyvet epub ingyenes, Tükörváros titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply