Tükör-tanoda

Deákné Bancsó Katalin - Tükör-tanoda

Sok kisgyermek elemi törekvése, hogy szépet, szabályosat, tökéleteset rajzoljon. Segítség nélkül azonban ez ritkán sikerül.
E füzet előrajzolt képei lehetőséget adnak arra, hogy a segédvonalak használata által kirajzolódhasson a megfelelő alak.
A figyelmet igénylő munka közben a gyermek megtapasztalja, hogy vannak tárgyak, figurák, amelyek két, pontosan ugyanolyan részből állnak. Ha egy tükröt a szimmetriatengelyre helyeznek, a gyermek számára is láthatóvá válik, hogy a teljes kép két félből tevődik össze. Hasznos tapasztalatra tesz szert így, megérti a szimmetria fogalmát.

A füzet a szimmetrikus rajzoláson túl lehetőséget ad a betűkkel való ismerkedésre is, ugyanis a képek nevének kezdőbetűje megbújik az egyes szavakban, amelyek összefüggés-keresési célzattal a rajzhoz köthetők. A szó felolvasása után a gyermek feladata, hogy kitalálja, hogyan kapcsolódhat a fogalom a képhez. E feladat a gyermek gondolkodását és kommunikációját fejleszti.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tükör-tanoda ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tükör-tanoda ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  92 gr
  ISBN:
  9789639991798
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2481877 / 1096288
  Series:


  TAGS:
  Online Tükör-tanoda ebook, könyvet Tükör-tanoda FB2, Download Tükör-tanoda PDF , Download Tükör-tanoda MOBI, Online Tükör-tanoda könyvet, ingyenes letöltések Tükör-tanoda IPhone, Online könyvet Tükör-tanoda PDF, ingyenes Tükör-tanoda DJVU, ingyenes letöltések Tükör-tanoda TXT, letöltések Tükör-tanoda RTF, Online Tükör-tanoda FB2 , e-könyvet Tükör-tanoda letöltések TXT, ingyenes Tükör-tanoda letöltések könyvet, e-könyvet Tükör-tanoda download MOBI, letöltések Tükör-tanoda IPad, olvas Tükör-tanoda MOBI, olvas Tükör-tanoda DOC, ingyenes Tükör-tanoda AWZ, Download e-könyvet Tükör-tanoda iPad , ingyenes Tükör-tanoda DJVU, Download Tükör-tanoda e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tükör-tanoda DVD, olvas Tükör-tanoda TXT, Book Tükör-tanoda letöltések DJVU, Tükör-tanoda letöltések könyvet ingyenes, Tükör-tanoda letöltések könyvet pdf ingyenes, Tükör-tanoda pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tükör-tanoda pdf ingyenes, Tükör-tanoda letöltések könyvet epub ingyenes, Tükör-tanoda ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply