Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért


Neszta életvidám, ambiciózus, szerelmes…
… és majdnem halott.

A teste öntudatlanul hever. Lelke csapdában rekedt.Egyetlen ember hallja.
Egyetlen ember látja.
Egyetlen ember érzi, amit ő.

Vőlegénye, a hajdani FBI-nyomozó, mára tanácsadó Damien Corner a Tükrön keresztül képes kommunikálni a lánnyal, aki először semmire nem emlékszik az életéből. Damien kétségbeesett nyomozásba kezd – segítségére van Neszta húga, az autista Zorka.
Zorka és Neszta szeretete olyan lelki kapocs, ami átível a halálon túl is.
Neszta emlékei lassan térnek vissza, pedig sietnie kell,
mielőtt az Árvák megkaparintják a
lelkét. A Tükörben csak magára számíthat,
és Hollóra, a különös, kalapos fickóra.

Damien szenvedélyesen küzd. Számára mindenki potenciális gyanúsított,
minden árnyékban támadás rejtőzhet,
minden eltelt pillanattal közelebb kerül a sötétséghez.

Míg Neszta önmagának egyre halványuló másaként tengődik a
Tükörben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  270
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789633736012
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237250 / 1092050
  Series:


  TAGS:
  Online Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért ebook, könyvet Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért FB2, Download Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért PDF , Download Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért MOBI, Online Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért könyvet, ingyenes letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért IPhone, Online könyvet Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért PDF, ingyenes Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért DJVU, ingyenes letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért TXT, letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért RTF, Online Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért FB2 , e-könyvet Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért letöltések TXT, ingyenes Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért letöltések könyvet, e-könyvet Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért download MOBI, letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért IPad, olvas Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért MOBI, olvas Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért DOC, ingyenes Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért AWZ, Download e-könyvet Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért iPad , ingyenes Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért DJVU, Download Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért DVD, olvas Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért TXT, Book Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért letöltések DJVU, Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért letöltések könyvet ingyenes, Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért letöltések könyvet pdf ingyenes, Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért pdf ingyenes, Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért letöltések könyvet epub ingyenes, Tükör 1. – Rekviem a szivárványodért ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply