Tudományos vegetarianizmus

Bordeaux Székely Edmond - Tudományos vegetarianizmus

utóda Körösi Csorna Sándornak, az erdélyi utazónak és nyelvésznek, aki több mint százötven éve állította össze a tibeti nyelv első nyelvtanát, az első tibeti-angol szótárt, és megírta páratlan művét, az Ázsiai Kutatásokat. Egy időben ő volt a Királyi Ázsia Társaság könyvtárosa Indiában. Dr. Székely a párizsi egyetemen szerezte meg doktorátusát, valamint tudományos/okozatait Bécsben és Lipcsében. Ajílozó/ia és a kísérleti pszibológia professzora is volt a Kolozsvári Egyetemen. Elismert nyelvtudósa a szanszkrit, arámi, görög és latin nyelveknek, és beszélt tíz modern nyelvet is. 1928-ban a Nobel-díjas Romáin Rollanddal együtt alapította meg a Nemzetközi Biogeni-kus Társaságot. Legjelentősebb fordításai: válogatott írások a Holttengeri Tekercsekből és az ,,Esszénus Béke Evangélium" (több millió példányszámban jelent meg több, mint 30 nyelven), továbbá válogatott szövegek a Zend Avesztából és az ősi Mexikó Prekolum-biánus Kódexeiből. Utolsó műve a ,,Biogenikus élet esszénus útja" nagy érdeklődést váltott ki világszerte. Több mint 80 könyvet publikált számos országban, a_/ilozó/ia, és az ősi kultúrák témakörében. Az ő munkáját folytatja utóda, Norma Nilsson Bordeaux Székely irányításával a Nemzetközi Biogenikus Társaság.
ISBN 978-963-89410-6-0A Könyv Magyarul!


Letöltések Tudományos vegetarianizmus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tudományos vegetarianizmus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  95
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9789638941060
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2081926 / 1139705
  Series:


  TAGS:
  Online Tudományos vegetarianizmus ebook, könyvet Tudományos vegetarianizmus FB2, Download Tudományos vegetarianizmus PDF , Download Tudományos vegetarianizmus MOBI, Online Tudományos vegetarianizmus könyvet, ingyenes letöltések Tudományos vegetarianizmus IPhone, Online könyvet Tudományos vegetarianizmus PDF, ingyenes Tudományos vegetarianizmus DJVU, ingyenes letöltések Tudományos vegetarianizmus TXT, letöltések Tudományos vegetarianizmus RTF, Online Tudományos vegetarianizmus FB2 , e-könyvet Tudományos vegetarianizmus letöltések TXT, ingyenes Tudományos vegetarianizmus letöltések könyvet, e-könyvet Tudományos vegetarianizmus download MOBI, letöltések Tudományos vegetarianizmus IPad, olvas Tudományos vegetarianizmus MOBI, olvas Tudományos vegetarianizmus DOC, ingyenes Tudományos vegetarianizmus AWZ, Download e-könyvet Tudományos vegetarianizmus iPad , ingyenes Tudományos vegetarianizmus DJVU, Download Tudományos vegetarianizmus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tudományos vegetarianizmus DVD, olvas Tudományos vegetarianizmus TXT, Book Tudományos vegetarianizmus letöltések DJVU, Tudományos vegetarianizmus letöltések könyvet ingyenes, Tudományos vegetarianizmus letöltések könyvet pdf ingyenes, Tudományos vegetarianizmus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tudományos vegetarianizmus pdf ingyenes, Tudományos vegetarianizmus letöltések könyvet epub ingyenes, Tudományos vegetarianizmus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply