Tudatos fejlődés

D. Molnár Éva - Tudatos fejlődés

A legtöbb embernek van valamilyen elképzelése a tanulásról, ami főként saját tapasztalatából ered. Azonban a tanulással töltött idő nem jelenti azt, hogy mindenki egyformán tud tanulni. A hatékony tanulás egyik fontos feltétele az önszabályozás, ami megfelelő tanulási stratégiák és motívumok elsajátítását, alkalmazását jelenti.

A szerző az SZTE Neveléstudományi Intézetének adjunktusa, könyvében több mint egy évtizedes kutatómunkáját foglalja össze. Áttekintést nyújt a téma legfontosabb nemzetközi modelljeiről, szintetizálja az önszabályozás és a tanulás pszichológiai és pedagógiai megközelítéseit. Széles életkori skálát átölelő empirikus vizsgálatai alapján bemutatja az önszabályozott tanulás mérési lehetőségeit, fejlődési ütemét. Részletesen ismertet egy nemzetközi modelleken alapuló, saját kidolgozású fejlesztőprogramot, ami egyedülálló nemcsak hazai, hanem nemzetközi viszonylatban is. A kutatások és a fejlesztés eredményei azt bizonyítják, hogy szükséges az önszabályozott tanulás célzott fejlesztése, hiszen az iskolában eltöltött évek nem kedveznek a tanulás iránti motiváció fenntartásának, és beavatkozás hiányában már egy tanév alatt is csökkenhet az önszabályozott tanulás.

A könyv elsősorban a tanulással foglalkozó kutatók, gyakorlati szakemberek, pedagógusok számára nyújt segítséget, ám témája miatt szélesebb olvasóközönség számára is hasznos lehet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tudatos fejlődés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tudatos fejlődés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789630594004
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2468566 / 1105053  TAGS:
  Online Tudatos fejlődés ebook, könyvet Tudatos fejlődés FB2, Download Tudatos fejlődés PDF , Download Tudatos fejlődés MOBI, Online Tudatos fejlődés könyvet, ingyenes letöltések Tudatos fejlődés IPhone, Online könyvet Tudatos fejlődés PDF, ingyenes Tudatos fejlődés DJVU, ingyenes letöltések Tudatos fejlődés TXT, letöltések Tudatos fejlődés RTF, Online Tudatos fejlődés FB2 , e-könyvet Tudatos fejlődés letöltések TXT, ingyenes Tudatos fejlődés letöltések könyvet, e-könyvet Tudatos fejlődés download MOBI, letöltések Tudatos fejlődés IPad, olvas Tudatos fejlődés MOBI, olvas Tudatos fejlődés DOC, ingyenes Tudatos fejlődés AWZ, Download e-könyvet Tudatos fejlődés iPad , ingyenes Tudatos fejlődés DJVU, Download Tudatos fejlődés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tudatos fejlődés DVD, olvas Tudatos fejlődés TXT, Book Tudatos fejlődés letöltések DJVU, Tudatos fejlődés letöltések könyvet ingyenes, Tudatos fejlődés letöltések könyvet pdf ingyenes, Tudatos fejlődés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tudatos fejlődés pdf ingyenes, Tudatos fejlődés letöltések könyvet epub ingyenes, Tudatos fejlődés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply