Tudat – a belső teremtő


Immár bizonyos, hogy gondolataink átprogramozásával szervezetünkön is változtathatunk!

Aki elolvassa ezt a könyvet, egyszer és mindenkorra megváltoztatja elképzeléseit a gondolkodás természetéről. Megdöbbentő felfedezések arról tanúskodnak, hogy gondolataink szervezetünk valamennyi sejtjére hatással vannak. A szerző – neves sejtbiológus – képekkel és mindennapi példákkal, közérthetően és szellemesen fejti ki mindezt. Eszerint nem a gének és a DNS szabályozzák az életfolyamatokat, hanem sejten kívüli tényezők. Többek között azok az erőterek, amelyeket pozitív és negatív gondolataink gerjesztenek. Ez alapvetően befolyásolja személyes életünket és az emberiség jövőjét.

Nagyszerű, mélyenszántó könyv ez, amelyet gyönyörűség olvasni. Nem kevesebbet közöl, mint a rég keresett “hiányzó láncszemet” anyag és tudat között. Valóságos enciklopédiája a legfrissebb ismereteknek, egyszerre világítóan okos és átláthatóan világos. E kötet lapjain olyan vadonatúj és felforgató világkép bontakozik ki, amely sarkaiból fordíthatja ki a jelenlegi tudományt.

“Az élet természetére vonatkozó felismeréseim engem is meglepetésszerűen értek. Közel két évtizeden át a biológia központi dogmáját – miszerint az életet gének szabályozzák – programoztam orvostanhallgatók agyába. Másfelől nem is voltam olyan nagyon meglepve. Ösztönösen mindig is éreztem, hogy valami nincs rendjén a genetikai determinizmussal… mindenesetre feldobott, hogy nézeteim megváltoztatásával az életemet is átformálhatom. Eltöltött a lelkesedés, amikor rájöttem, hogy a tudomány útját járva áldozatból sorsom kovácsává léphetek elő.”
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tudat – a belső teremtő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tudat – a belső teremtő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789635289301
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082475 / 1008126
  Translator:


  TAGS:
  Online Tudat – a belső teremtő ebook, könyvet Tudat – a belső teremtő FB2, Download Tudat – a belső teremtő PDF , Download Tudat – a belső teremtő MOBI, Online Tudat – a belső teremtő könyvet, ingyenes letöltések Tudat – a belső teremtő IPhone, Online könyvet Tudat – a belső teremtő PDF, ingyenes Tudat – a belső teremtő DJVU, ingyenes letöltések Tudat – a belső teremtő TXT, letöltések Tudat – a belső teremtő RTF, Online Tudat – a belső teremtő FB2 , e-könyvet Tudat – a belső teremtő letöltések TXT, ingyenes Tudat – a belső teremtő letöltések könyvet, e-könyvet Tudat – a belső teremtő download MOBI, letöltések Tudat – a belső teremtő IPad, olvas Tudat – a belső teremtő MOBI, olvas Tudat – a belső teremtő DOC, ingyenes Tudat – a belső teremtő AWZ, Download e-könyvet Tudat – a belső teremtő iPad , ingyenes Tudat – a belső teremtő DJVU, Download Tudat – a belső teremtő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tudat – a belső teremtő DVD, olvas Tudat – a belső teremtő TXT, Book Tudat – a belső teremtő letöltések DJVU, Tudat – a belső teremtő letöltések könyvet ingyenes, Tudat – a belső teremtő letöltések könyvet pdf ingyenes, Tudat – a belső teremtő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tudat – a belső teremtő pdf ingyenes, Tudat – a belső teremtő letöltések könyvet epub ingyenes, Tudat – a belső teremtő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply