Trauma


A kötet esszéi 15 év alatt íródtak, s egységbe illesztésükre Freud születésének 150. évfordulója adja az alkalmat.
A freudi életműből korunk nagy filozófusát a trauma problematikája érdekli, s persze nem mint Freud munkásságának méltatóját, hiszen ez nem is szakmája. Heller Ágnes a pszichológia felfedezte trauma fogalmát beépíti a gondolkodásába, hogy leírhassa és filozófiai problémákká transzponálja az emberi civilizáció modernkori szakasza jellemzésére.
A trauma-fogalom a zsidó nép sorsával van tragikus kiválasztódással összekötve – több dimenzióban is. A zsidó nép alapkarakterét egy ilyen őstrauma és annak a földolgozása formálta ki, mint azt Freud utolsó nagy a Mózes és az egyistenhit kialakulása leírta.
A trauma kultúrtörténeti elemzései mellett, Heller Ágnes a szégyen és a gonosz mindennapinak tűnő filozófiai definícióit is megalkotja, hogy e fogalom- és gondolkodásképző munka segítségével járuljon hozzá a gyógyulás esélyeihez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Trauma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Trauma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  140
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  120 gr
  ISBN:
  9789639512252
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2100132 / 1014087  TAGS:
  Online Trauma ebook, könyvet Trauma FB2, Download Trauma PDF , Download Trauma MOBI, Online Trauma könyvet, ingyenes letöltések Trauma IPhone, Online könyvet Trauma PDF, ingyenes Trauma DJVU, ingyenes letöltések Trauma TXT, letöltések Trauma RTF, Online Trauma FB2 , e-könyvet Trauma letöltések TXT, ingyenes Trauma letöltések könyvet, e-könyvet Trauma download MOBI, letöltések Trauma IPad, olvas Trauma MOBI, olvas Trauma DOC, ingyenes Trauma AWZ, Download e-könyvet Trauma iPad , ingyenes Trauma DJVU, Download Trauma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Trauma DVD, olvas Trauma TXT, Book Trauma letöltések DJVU, Trauma letöltések könyvet ingyenes, Trauma letöltések könyvet pdf ingyenes, Trauma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Trauma pdf ingyenes, Trauma letöltések könyvet epub ingyenes, Trauma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply