Trauma és narratíva


Békés A. Vera könyve a holokausztról szóló személyes elbeszélések pszichológiai sajátosságait kutatja, abból a szempontból, hogy a traumatikus események felidézésének és narratívummá alakításának módjai miként változnak az idő múlásával. A kutatás alapjául szolgáló szövegbázisok három különböző szövegbázisból származnak: a Deportáltakat Gondozó Országos Bizottság (DEGOB) által 1945-46-ban készített jegyzőkönyvekből, az 1980-as években készült második generációs mélyinterjúkból, valamint a 2000-es évek elején a Közép-Európai Kutatási és Dokumentációs Központ Centropa) keretében holokauszt-túlélőkkel készített interjúkból. A nemzetközi szakirodalomban is egyedülálló kutatás tudományos eredményei módszertani és elméleti szempontból egyaránt figyelemreméltóak. A könyv fontos hozzájárulás a holokauszt-trauma és általában a negatív életesemények hatásának és feldolgozásának megértéséhez, éppen ezért pszichoterapeuták, pszichológusok és más segítő foglalkozásúak éppúgy érdeklődéssel olvashatják, mint a holokauszt kutatásával foglalkozó társadalomtudósok.
Erős FerencA Könyv Magyarul!


Letöltések Trauma és narratíva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Trauma és narratíva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  172
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155110160
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2693287 / 1163040  TAGS:
  Online Trauma és narratíva ebook, könyvet Trauma és narratíva FB2, Download Trauma és narratíva PDF , Download Trauma és narratíva MOBI, Online Trauma és narratíva könyvet, ingyenes letöltések Trauma és narratíva IPhone, Online könyvet Trauma és narratíva PDF, ingyenes Trauma és narratíva DJVU, ingyenes letöltések Trauma és narratíva TXT, letöltések Trauma és narratíva RTF, Online Trauma és narratíva FB2 , e-könyvet Trauma és narratíva letöltések TXT, ingyenes Trauma és narratíva letöltések könyvet, e-könyvet Trauma és narratíva download MOBI, letöltések Trauma és narratíva IPad, olvas Trauma és narratíva MOBI, olvas Trauma és narratíva DOC, ingyenes Trauma és narratíva AWZ, Download e-könyvet Trauma és narratíva iPad , ingyenes Trauma és narratíva DJVU, Download Trauma és narratíva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Trauma és narratíva DVD, olvas Trauma és narratíva TXT, Book Trauma és narratíva letöltések DJVU, Trauma és narratíva letöltések könyvet ingyenes, Trauma és narratíva letöltések könyvet pdf ingyenes, Trauma és narratíva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Trauma és narratíva pdf ingyenes, Trauma és narratíva letöltések könyvet epub ingyenes, Trauma és narratíva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply