Trainspotting

Irvine Welsh - Trainspotting

Semmit se szeretek (kivéve a narkót), semmit se gyűlölök (kivéve azt, ami visszatart tőle), és nem félek semmitől (kivéve attól, hogy nem jön össze a dolog).
Mark Renton pocsékul érzi magát. Rosszul van a heroinelvonástól, a leszokási kísérletektől, saját magától, a barátaitól, és attól is, hogy Európa AIDS-fővárosában, Edinburgh-ban él. Hiába hivatott többre, ugyanúgy nem lát semmiféle jövőt ebben a környezetben, mint valóban menthetetlen függőkből, pitiáner, de veszélyes bűnözőkből és narcisztikus szélhámosokból álló ismeretségi köre, így egyik napról a másikra, torokszorító sorscsapások és komikus svindlik közt hánykolódva él. Ez azonban sokáig már nem mehet így tovább: a történet vége vészesen közeleg, a kérdés csak az, neki lesz-e beleszólása.
Irvine Welsh 1993-as regénye mára kultkönyvvé vált és trilógiává bővült, 2017-ben pedig mozikba kerül klasszikus filmváltozatának folytatása is, de intézményesülése ellenére mániákus vehemenciája éppoly letaglózó, mint közel negyedszázaddal ezelőtt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Trainspotting ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Trainspotting ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  401
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789632275123
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2695762 / 1164115
  Translator:


  TAGS:
  Online Trainspotting ebook, könyvet Trainspotting FB2, Download Trainspotting PDF , Download Trainspotting MOBI, Online Trainspotting könyvet, ingyenes letöltések Trainspotting IPhone, Online könyvet Trainspotting PDF, ingyenes Trainspotting DJVU, ingyenes letöltések Trainspotting TXT, letöltések Trainspotting RTF, Online Trainspotting FB2 , e-könyvet Trainspotting letöltések TXT, ingyenes Trainspotting letöltések könyvet, e-könyvet Trainspotting download MOBI, letöltések Trainspotting IPad, olvas Trainspotting MOBI, olvas Trainspotting DOC, ingyenes Trainspotting AWZ, Download e-könyvet Trainspotting iPad , ingyenes Trainspotting DJVU, Download Trainspotting e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Trainspotting DVD, olvas Trainspotting TXT, Book Trainspotting letöltések DJVU, Trainspotting letöltések könyvet ingyenes, Trainspotting letöltések könyvet pdf ingyenes, Trainspotting pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Trainspotting pdf ingyenes, Trainspotting letöltések könyvet epub ingyenes, Trainspotting ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply