Toyota-Kata

Mike Rother - Toyota-Kata

Vezessük, irányítsuk és fejlesszük munkatársainkat a Toyota módszerével!

Miként érhetjük el, hogy a vállalatunk kezelni tudja a váratlan helyzeteket, a vevőink pedig hosszú távon is elégedettek legyenek? Hogyan fejleszthetjük és aknázhatjuk ki munkatársaink képességeit, hogy jobb teljesítményre törekedjenek, és sikereket érjenek el? Hogyan tehetjük cégünknél a folyamatos fejlődést és alkalmazkodást a mindennapi munka részévé?

Mike Rother könyve bepillantást enged a Toyota színfalai mögé, és új megvilágításba helyezi a legendás autógyártó menedzsmentmódszerét. Világosan, részletesen, példák felsorakoztatásával mutatja be, hogyan valósítja meg a Toyota a folyamatos fejlődést, és miként bontakoztatja ki a munkatársak képességeit a fejlesztési kata és a coaching kata segítségével. A szerző bírálja a lean módszerek átgondolás nélküli alkalmazását. Magyarázatot ad arra is, miért nem érti meg a nyugati vállalatok többsége a lean szemléletet, és miért csak korlátozott eredményeket ér el általa. Rother arra az útra szeretné irányítani az olvasót, amelyet a Toyota is végigjárt. Ez a kötet alapmű minden olyan közép- és felső vezetőnek, aki szeretné megváltoztatni cége vállalati kultúráját.

Ebből a könyvből kiderül, hogyan indulhat el bármelyik vállalat az idejétmúlt, eredményközpontú menedzsmenttől egy egészen más és sokkal jobb irányba. James P. Womack, a Lean Enterprise Institute alapítója
A Könyv Magyarul!


Letöltések Toyota-Kata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Toyota-Kata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9789633041864
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564712 / 1125261
  Translator:


  TAGS:
  Online Toyota-Kata ebook, könyvet Toyota-Kata FB2, Download Toyota-Kata PDF , Download Toyota-Kata MOBI, Online Toyota-Kata könyvet, ingyenes letöltések Toyota-Kata IPhone, Online könyvet Toyota-Kata PDF, ingyenes Toyota-Kata DJVU, ingyenes letöltések Toyota-Kata TXT, letöltések Toyota-Kata RTF, Online Toyota-Kata FB2 , e-könyvet Toyota-Kata letöltések TXT, ingyenes Toyota-Kata letöltések könyvet, e-könyvet Toyota-Kata download MOBI, letöltések Toyota-Kata IPad, olvas Toyota-Kata MOBI, olvas Toyota-Kata DOC, ingyenes Toyota-Kata AWZ, Download e-könyvet Toyota-Kata iPad , ingyenes Toyota-Kata DJVU, Download Toyota-Kata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Toyota-Kata DVD, olvas Toyota-Kata TXT, Book Toyota-Kata letöltések DJVU, Toyota-Kata letöltések könyvet ingyenes, Toyota-Kata letöltések könyvet pdf ingyenes, Toyota-Kata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Toyota-Kata pdf ingyenes, Toyota-Kata letöltések könyvet epub ingyenes, Toyota-Kata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply