Touch – Érintés – Puhatábla


Mikor egy idegen fiú száguld le a patak melletti töltésen, és épp a lába előtt ér földet, a tizenhét éves adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű, jégkék szemű srácot.
De valami nem stimmel Kale-lel. Dez cipőjét hordja a zuhany alatt, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD, vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egy érintésétől elporladna. De egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban és az apja ügyvédi irodája is más mint az elsőre látszott.
Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt egy szervezeté, amely összegyűjtötte a különleges gyerekeket, akiket csak a Hatosnak neveznek, hogy fegyverként használja őket, egy egész életen át. Á, igen, és az érintése? Az halálos. Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a Hatoshoz, hogy legyőzzék a Denazent, mielőtt azok kapják el őket és Dez apja rájön a legnagyobb titokra. A titokra, melyet Dez egész életében meg akart óvni.

A titokra, melyért Kale ölne, hogy megóvja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Touch – Érintés – Puhatábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Touch – Érintés – Puhatábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  438 gr
  ISBN:
  9789633730898
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2238156 / 1092622
  Series:


  TAGS:
  Online Touch – Érintés – Puhatábla ebook, könyvet Touch – Érintés – Puhatábla FB2, Download Touch – Érintés – Puhatábla PDF , Download Touch – Érintés – Puhatábla MOBI, Online Touch – Érintés – Puhatábla könyvet, ingyenes letöltések Touch – Érintés – Puhatábla IPhone, Online könyvet Touch – Érintés – Puhatábla PDF, ingyenes Touch – Érintés – Puhatábla DJVU, ingyenes letöltések Touch – Érintés – Puhatábla TXT, letöltések Touch – Érintés – Puhatábla RTF, Online Touch – Érintés – Puhatábla FB2 , e-könyvet Touch – Érintés – Puhatábla letöltések TXT, ingyenes Touch – Érintés – Puhatábla letöltések könyvet, e-könyvet Touch – Érintés – Puhatábla download MOBI, letöltések Touch – Érintés – Puhatábla IPad, olvas Touch – Érintés – Puhatábla MOBI, olvas Touch – Érintés – Puhatábla DOC, ingyenes Touch – Érintés – Puhatábla AWZ, Download e-könyvet Touch – Érintés – Puhatábla iPad , ingyenes Touch – Érintés – Puhatábla DJVU, Download Touch – Érintés – Puhatábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Touch – Érintés – Puhatábla DVD, olvas Touch – Érintés – Puhatábla TXT, Book Touch – Érintés – Puhatábla letöltések DJVU, Touch – Érintés – Puhatábla letöltések könyvet ingyenes, Touch – Érintés – Puhatábla letöltések könyvet pdf ingyenes, Touch – Érintés – Puhatábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Touch – Érintés – Puhatábla pdf ingyenes, Touch – Érintés – Puhatábla letöltések könyvet epub ingyenes, Touch – Érintés – Puhatábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply