Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk)


Miért nem vállalnak felelősséget az emberek, amikor már minden összeomlott? Miért képtelenek beismerni a közélet jeles szereplői, ha valamit nagyon elszúrtak? Miért nem tudják abbahagyni a házastársak örökös vitájukat arról, hogy kinek van igaza? Miért látjuk világosan, ha valaki képmutató, és egyáltalán nem, ha mi magunk vagyunk azok? Mindannyian hazudunk? Vagy tényleg el is hisszük, amit mondunk?
A két közismert amerikai szociálpszichológus, Elliot Aronson és Carol Tavris könyvében sokéves kutatómunka eredményeit tárja elénk szellemes, élvezetes stílusban. A Történtek hibák (de nem én tehetek róluk) lenyűgöző elemzést ad arról, hogyan működik az önámítás, milyen káros hatásai vannak, és hogyan kerekedhetünk felül az önigazolás kényszerén.
„Csodálatos, lebilincselő olvasmány. De mindenekelőtt kíméletlen. Tudományos tényekre alapozva és a mindennapi életből vett történetek segítségével Elliot Aronson és Carol Tavris szociálpszichológusok arra keresik a választ, miért hisszük, hogy igazunk van és ésszerűen viselkedünk. Minden nyilvánvaló bizonyíték ellenére, miért vagyunk képtelenek felhagyni az önámítással – legyünk bár politikusok, tudósok, orvosok, jogászok, pszichoterapeuták vagy egyszerű közemberek. A szerzők lenyűgöző éleslátással és szellemességgel tárják elénk megállapításaikat. Történtek hibák… de ez a könyv hibátlan."
Dániel Gilbert boldogságkutató, a Harvard Egyetem professzora
„Tévedni emberi dolog, tévedéseink belátása még emberibb. Ennek a nagyszerű könyvnek köszönhetően végre megtudhatjuk, hogyan és miért mentegetik ballépéseiket olykor még a legjobb szándék által vezérelt emberek is. Azt nem tudhatjuk meg a könyvből, hogyan válhatnánk angyalokká, de aligha találunk jobb – és szórakoztatóbb – olvasmányt, amely fényt derítene furfangos agyunk kisded játékaira."
David Callahan, a The Cheating Culture szerzője
„Lélegzetelállító könyv, minden vezető kötelező olvasmánya – alapvetően újfajta gondolkodásra tanítja a döntéshozókat."
Burt Nanus, a Transzformatív vezetés társszerzőjeA Könyv Magyarul!


Letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  246
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  524 gr
  ISBN:
  9789639378681
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201490 / 1056030
  Translator:


  TAGS:
  Online Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) ebook, könyvet Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) FB2, Download Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) PDF , Download Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) MOBI, Online Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) könyvet, ingyenes letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) IPhone, Online könyvet Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) PDF, ingyenes Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) DJVU, ingyenes letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) TXT, letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) RTF, Online Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) FB2 , e-könyvet Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) letöltések TXT, ingyenes Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) letöltések könyvet, e-könyvet Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) download MOBI, letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) IPad, olvas Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) MOBI, olvas Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) DOC, ingyenes Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) AWZ, Download e-könyvet Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) iPad , ingyenes Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) DJVU, Download Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) DVD, olvas Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) TXT, Book Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) letöltések DJVU, Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) letöltések könyvet ingyenes, Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) letöltések könyvet pdf ingyenes, Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) pdf ingyenes, Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) letöltések könyvet epub ingyenes, Történtek hibák… (de nem én tehetek róluk) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply