Történetek a pirosoviból

Miklya Zsolt - Történetek a pirosoviból

Pirosovi – álmok óvodája. Jó ide járni, és mesés dolgok történnek itt. Beszélő oroszlánkölyök, Nincsennekineve kisfiú,halakat rejtő tévékészülék – Miklya Zsolt meséje egy igazi óvodát "színez ki" a képzelet erejével. Ő így vall erről: "Amikor Csorváson éltünk, szülőfalumban, én vittem Eszter lányomat és Attila fiamat óvodába, méghozzá abba, ahová magam is jártam. Attila nem is beszélt másról, mint az óvodájáról. A Pirosoviról. Pedig amelyik ott állt a park (a Kiserdő) mellett, piszkossárga volt inkább. Fiam képzeletében átszíneződött mégis, és benépesült olyan lényekkel, akikkel a mesékben és a kisgyerek fantáziavilágában szoktunk találkozni. Javaslom hát a gyermek és felnőtt olvasóknak, fogják meg egymás kezét, és induljunk el a Pirosoviba, ami mellett a Zöld Boci legel.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Történetek a pirosoviból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Történetek a pirosoviból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  56
  Cover:
  IN HARDCOVER
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789639564244
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2003088 / 1059644  TAGS:
  Online Történetek a pirosoviból ebook, könyvet Történetek a pirosoviból FB2, Download Történetek a pirosoviból PDF , Download Történetek a pirosoviból MOBI, Online Történetek a pirosoviból könyvet, ingyenes letöltések Történetek a pirosoviból IPhone, Online könyvet Történetek a pirosoviból PDF, ingyenes Történetek a pirosoviból DJVU, ingyenes letöltések Történetek a pirosoviból TXT, letöltések Történetek a pirosoviból RTF, Online Történetek a pirosoviból FB2 , e-könyvet Történetek a pirosoviból letöltések TXT, ingyenes Történetek a pirosoviból letöltések könyvet, e-könyvet Történetek a pirosoviból download MOBI, letöltések Történetek a pirosoviból IPad, olvas Történetek a pirosoviból MOBI, olvas Történetek a pirosoviból DOC, ingyenes Történetek a pirosoviból AWZ, Download e-könyvet Történetek a pirosoviból iPad , ingyenes Történetek a pirosoviból DJVU, Download Történetek a pirosoviból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Történetek a pirosoviból DVD, olvas Történetek a pirosoviból TXT, Book Történetek a pirosoviból letöltések DJVU, Történetek a pirosoviból letöltések könyvet ingyenes, Történetek a pirosoviból letöltések könyvet pdf ingyenes, Történetek a pirosoviból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Történetek a pirosoviból pdf ingyenes, Történetek a pirosoviból letöltések könyvet epub ingyenes, Történetek a pirosoviból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply