Történetek a Krímből

Ilja Vergaszov - Történetek a Krímből

A népszerű szovjet író műve szerény címet visel (eredeti címe: Krími füzetek), de témája, mondanivalója, s nem utolsósorban a valós történetek felidézésének módja nagyon is egyéni, s a mű dokumentális hitelessége, irodalmi értéke vitathatatlan.
Műfaji hovatartozását elég nehéz meghatározni. Dokumentumregény? Emlékirat? A valóságban több ennél is, annál is.
I. Vergaszov nem készült írónak. A repülésért rajongott, így is indult a pályája, amelyet betegsége – súlyos tuberkolózisban szenvedett – derékba tört. Jaltába küldték, hogy az ottani levegő jótékony hatását élvezve meggyógyuljon. Közben kitört a második világháború és az élet súlyos megpróbáltatások elé állította a volt repülőtisztet. Több társával együtt – mit sem törődve betegségével – ő is jelentkezett partizánnak és hihetetlenül nehéz körülmények között küzdött végig a német megszállást, a partizánélet megpróbáltatásokkal terhes, dicső napjait.
I. Vergaszov már-már a líra erejével, hatásával számol be partizánmúltjáról, bajtársairól, akik elestek a harcokban, s azokról, akik életben maradtak s "partizánlélekkel" ma is helytállnak, küzdve a jövőért, amelyért oly sokat áldoztak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Történetek a Krímből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Történetek a Krímből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14.5 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  424
  Borító:
  VÁSZONKÖTÉS
  ISBN:
  9633267137
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1975
  Árukód:


  TAGS:
  Online Történetek a Krímből ebook, könyvet Történetek a Krímből FB2, Download Történetek a Krímből PDF , Download Történetek a Krímből MOBI, Online Történetek a Krímből könyvet, ingyenes letöltések Történetek a Krímből IPhone, Online könyvet Történetek a Krímből PDF, ingyenes Történetek a Krímből DJVU, ingyenes letöltések Történetek a Krímből TXT, letöltések Történetek a Krímből RTF, Online Történetek a Krímből FB2 , e-könyvet Történetek a Krímből letöltések TXT, ingyenes Történetek a Krímből letöltések könyvet, e-könyvet Történetek a Krímből download MOBI, letöltések Történetek a Krímből IPad, olvas Történetek a Krímből MOBI, olvas Történetek a Krímből DOC, ingyenes Történetek a Krímből AWZ, Download e-könyvet Történetek a Krímből iPad , ingyenes Történetek a Krímből DJVU, Download Történetek a Krímből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Történetek a Krímből DVD, olvas Történetek a Krímből TXT, Book Történetek a Krímből letöltések DJVU, Történetek a Krímből letöltések könyvet ingyenes, Történetek a Krímből letöltések könyvet pdf ingyenes, Történetek a Krímből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Történetek a Krímből pdf ingyenes, Történetek a Krímből letöltések könyvet epub ingyenes, Történetek a Krímből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply