Történet

Alessandro Baricco - Történet

A regény Ultimo Parri sorsát kíséri végig. Az olvasó kisfiúként ismeri meg őt a könyv első részében, valamikor a 20. század elején, a legendás múltba vesző hőskorszakában automobilnak és csodálatos férfiaknak. De távoli országokban öregszik meg, különös kalandokban, miközben még akkor is az az egyetlen célja: rendet teremteni a világban. Ötéves, amikor megpillantja az első automobilt, tizenkilenc a caporettói áttörés napján és huszonöt, amikor találkozik a szerelemmel. Az ő története ez a megrendítő regény, mely több hangra íródva mesél egy világról, amelyben az automobil, a sebesség- és versenyszenvedély párosul egy életen átívelő, rejtélyes szerelemmel és a konok tenni akarással, a szavak és formák mögött rejlő jelentések felfejtésével. Baricco újra rátalált arra az elbeszélői hangra, amely a Selyem című regényében ejtette először rabul a magyar olvasót, de a Történet szélesebb ívű, több epizódot hömpölygető. Hősei sokáig az olvasóval maradnak és segítenek élni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Történet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Történet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.7 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  268
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789632271088
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Történet ebook, könyvet Történet FB2, Download Történet PDF , Download Történet MOBI, Online Történet könyvet, ingyenes letöltések Történet IPhone, Online könyvet Történet PDF, ingyenes Történet DJVU, ingyenes letöltések Történet TXT, letöltések Történet RTF, Online Történet FB2 , e-könyvet Történet letöltések TXT, ingyenes Történet letöltések könyvet, e-könyvet Történet download MOBI, letöltések Történet IPad, olvas Történet MOBI, olvas Történet DOC, ingyenes Történet AWZ, Download e-könyvet Történet iPad , ingyenes Történet DJVU, Download Történet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Történet DVD, olvas Történet TXT, Book Történet letöltések DJVU, Történet letöltések könyvet ingyenes, Történet letöltések könyvet pdf ingyenes, Történet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Történet pdf ingyenes, Történet letöltések könyvet epub ingyenes, Történet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply