Történelem IV.

Kaposi József - Száray Miklós - Történelem IV.

A munkafüzet Kaposi József – Száray Miklós Történelem IV., középiskolák, 12. évfolyam című tankönyvéhez készült. Célja a tankönyvi leckék alaposabb, változatosabb és tevékenységközpontú feldolgozása, ismereteink új helyzetben történő alkalmazásának és a forráselemzés módszereinek gyakorlása. A feladatokkal a tankönyvi leckék főszövegének számos részletét és a leckék Archívumának legfontosabb forrásait elemezhetjük különböző formában és mélységben, így fejlesztjük azokat a képességeinket, amelyek a történelemtanulás és a történelmi gondolkodás feltételeit jelentik.
A munkafüzet több módon is kiegészíti a tankönyvet. Megismertet a jelenkorban újdonságként megjelenő forrástípusokkal. A nagy témaköröket tematikus összefoglalások zárják, a munkafüzet végén pedig Érettségi adattár található. A 12. évfolyamos munkafüzet a korábbiakhoz hasonlóan bővelkedik a vitára és az egyéni vélemények kifejtésére ösztönző feladatokban. Az érettségire való felkészülést nem csak változatos feladataival segíti, hanem az írásbeli és a szóbeli közép- és emelt szintű érettségi vizsga követelményeinek és feladattípusainak, valamint az értékelés rendszerének bemutatásával is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Történelem IV. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Történelem IV. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789631959000
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212674 / 1072829
  Series:


  TAGS:
  Online Történelem IV. ebook, könyvet Történelem IV. FB2, Download Történelem IV. PDF , Download Történelem IV. MOBI, Online Történelem IV. könyvet, ingyenes letöltések Történelem IV. IPhone, Online könyvet Történelem IV. PDF, ingyenes Történelem IV. DJVU, ingyenes letöltések Történelem IV. TXT, letöltések Történelem IV. RTF, Online Történelem IV. FB2 , e-könyvet Történelem IV. letöltések TXT, ingyenes Történelem IV. letöltések könyvet, e-könyvet Történelem IV. download MOBI, letöltések Történelem IV. IPad, olvas Történelem IV. MOBI, olvas Történelem IV. DOC, ingyenes Történelem IV. AWZ, Download e-könyvet Történelem IV. iPad , ingyenes Történelem IV. DJVU, Download Történelem IV. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Történelem IV. DVD, olvas Történelem IV. TXT, Book Történelem IV. letöltések DJVU, Történelem IV. letöltések könyvet ingyenes, Történelem IV. letöltések könyvet pdf ingyenes, Történelem IV. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Történelem IV. pdf ingyenes, Történelem IV. letöltések könyvet epub ingyenes, Történelem IV. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply