Történelem II.

Száray Miklós - Történelem II.

A Forrásközpontú történelem sorozat tankönyvei kísérletet tesznek a történelmi múlt forrásközpontú feldolgozására, és lehetőséget adnak a tanulói tevékenységekre épülő történelemtanításra. A sorozat nem azért újdonság, mert a kötetek bőséggel tartalmaznak forrásokat, hanem azért, mert a tankönyvek pedagógiai apparátusa és szerkezete is maximálisan a forrásközpontú történelemtanítást szolgálja, a tananyag mennyisége pedig elegendő időt biztosít ehhez.
Minden lecke három részből áll, s ezek a tankönyvből elsajátítható tudás három szintjét is jelentik. A rövid, 1-1,5 oldalnyi szerzői szöveg adja meg a források földolgozásához és a korszerű történelemszemlélet kialakulásához szükséges alapismereteket.
Az Archívum rész szöveges forrásai, képei, térképei, ábrái, diagramjai és a hozzájuk tartozó feladatok lehetővé teszik, hogy a tanulók több oldalról, mélyebben ismerjék meg az adott témát vagy korszakot, és fejlesszék a történelem megértéséhez szükséges képességeiket (forráshasználat, szaknyelv alkalmazása, tér- és időbeni tájékozódás, az eseményeket alakító tényezők feltárása stb.). A10. évfolyamos kötet külön értéke a szöveges források sokszínűsége és a nehezen áttekinthető eseményeket, folyamatokat bemutató ötletes ábraanyag.
A Nézőpontok című rész leckénként egy-egy történelmi probléma, vitakérdés több szempontú elemzésére ad módot.
A kötetet kiegészítő szinkron időtábla gyors tájékozódást biztosít.
Tankönyvsorozatunk ösztönzi és segíti az új vizsgakövetelményeknek megfelelő szaktanári gyakorlat kialakítását, alkalmazását, a tananyag komplexebb feldolgozását, egy használhatóbb történelemtudás megszerzését.A Könyv Magyarul!


Letöltések Történelem II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Történelem II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  660 gr
  ISBN:
  9789631934557
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2119575 / 1069451
  Series:


  TAGS:
  Online Történelem II. ebook, könyvet Történelem II. FB2, Download Történelem II. PDF , Download Történelem II. MOBI, Online Történelem II. könyvet, ingyenes letöltések Történelem II. IPhone, Online könyvet Történelem II. PDF, ingyenes Történelem II. DJVU, ingyenes letöltések Történelem II. TXT, letöltések Történelem II. RTF, Online Történelem II. FB2 , e-könyvet Történelem II. letöltések TXT, ingyenes Történelem II. letöltések könyvet, e-könyvet Történelem II. download MOBI, letöltések Történelem II. IPad, olvas Történelem II. MOBI, olvas Történelem II. DOC, ingyenes Történelem II. AWZ, Download e-könyvet Történelem II. iPad , ingyenes Történelem II. DJVU, Download Történelem II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Történelem II. DVD, olvas Történelem II. TXT, Book Történelem II. letöltések DJVU, Történelem II. letöltések könyvet ingyenes, Történelem II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Történelem II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Történelem II. pdf ingyenes, Történelem II. letöltések könyvet epub ingyenes, Történelem II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply