Törpék és óriások – Elbeszélések


,,Azt álmodta, hogy sötét éjjel egy meredek szélén kellett végig mennie, a kedveséhez, aki messze, messze, reszketve várta. De nem tartott tőle, hogy az örvénybe zuhan. Biztos léptekkel ment előre s csak egyre gondolt: a gyönyörre, melynek a reménysége is felforralta a vérét. Egyszerre elveszett előle az út. A hegyfal járhatatlanná vált; köröskörül szakadék tátongott. Visszafordulni nem jutott eszébe. Míg tanakodott, mitévő legyen: nevetést hall a háta mögött. Egy fekete köpönyeges alak tüszkölő fekete paripát vezetett feléje. ,,Nekem olyan lovacskám van – dúdolta a sötét alak – átugrik az minden árkon!" Csak ekkor látta, hogy a sötét alak: a csontváz; megismerte kaszájáról és pörge kalapjáról. De a kedveséhez akart menni; nem habozott tehát, hanem fölkapott a lóra. A fekete paripa egy szökelléssel túl volt a szakadékon, de ledobta lovasát s eltűnt a pokolba. Aztán föl kellett másznia egy toronyba; majd háztetőkön sétált végig, végre megpillantotta kedvesét egy palota ablakában. Nem juthatott hozzá másképpen: kötélen ereszkedett le az ablakig. Ott már csak fél karral kapaszkodhatott a kötélbe; a jobb karjával kedvesét lopta ki az ablakból. Most már óvatosan ereszkedett lejjebb a kötélen; olyan szorosan karolta magához drága terhét, hogy teste szinte felitta magába azt a másik testet. Aztán felébredt."

(Több szerelmet!)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789632990040
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2392609 / 1109415  TAGS:
  Online Törpék és óriások – Elbeszélések ebook, könyvet Törpék és óriások – Elbeszélések FB2, Download Törpék és óriások – Elbeszélések PDF , Download Törpék és óriások – Elbeszélések MOBI, Online Törpék és óriások – Elbeszélések könyvet, ingyenes letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések IPhone, Online könyvet Törpék és óriások – Elbeszélések PDF, ingyenes Törpék és óriások – Elbeszélések DJVU, ingyenes letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések TXT, letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések RTF, Online Törpék és óriások – Elbeszélések FB2 , e-könyvet Törpék és óriások – Elbeszélések letöltések TXT, ingyenes Törpék és óriások – Elbeszélések letöltések könyvet, e-könyvet Törpék és óriások – Elbeszélések download MOBI, letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések IPad, olvas Törpék és óriások – Elbeszélések MOBI, olvas Törpék és óriások – Elbeszélések DOC, ingyenes Törpék és óriások – Elbeszélések AWZ, Download e-könyvet Törpék és óriások – Elbeszélések iPad , ingyenes Törpék és óriások – Elbeszélések DJVU, Download Törpék és óriások – Elbeszélések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Törpék és óriások – Elbeszélések DVD, olvas Törpék és óriások – Elbeszélések TXT, Book Törpék és óriások – Elbeszélések letöltések DJVU, Törpék és óriások – Elbeszélések letöltések könyvet ingyenes, Törpék és óriások – Elbeszélések letöltések könyvet pdf ingyenes, Törpék és óriások – Elbeszélések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Törpék és óriások – Elbeszélések pdf ingyenes, Törpék és óriások – Elbeszélések letöltések könyvet epub ingyenes, Törpék és óriások – Elbeszélések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply