Törékeny vonzerő

Anne L. Green - Törékeny vonzerő

Vajon felépülhetünk egy a testünket és a lelkünket ért súlyos sérülésekből?
Adam Avens harmonikus élete semmivé foszlik, amikor a menyasszonya, Cat életét veszti egy tragikus balesetben. A keserű gyász és az emésztő bűntudat érzésében elmerülve teljesen reményvesztetté válik. Ám egy napon váratlanul berobban az életébe a szépséges Chloe. Adamet addig nem ismert vonzalom keríti a hatalmába a titokzatos, vörös hajú lány iránt, akit nem tud száműzni a gondolataiból.
Chloe erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a felszínen maradjon, de rendkívül kiábrándult és csalódott. Egészen biztos benne, olyan, hogy igaz szerelem, csak a romantikus könyvekben és mozivásznon létezik. Adam vonzó tekintete és tréfálkozásai iránti sóvárgása azonban erősebbnek bizonyul, mint a félelmei a múlt démonaitól. Mégsem képes egyedül eltépni a láncokat, mindent elfelejteni és újra hinni.
Az első találkozásuk azonban mindkettejük sorsát megpecsételi. Hosszú út áll még előttük, a sebek nehezen gyógyulnak. A szerelem, amelyről már mindketten azt hitték, soha sem lesz részük benne, lassan enyhíteni kezdi a múltjuk fájdalmait. Az éppen sarjadó szerelmüket azonban váratlan fordulatok és fenyegető üzenetek teszik próbára, feltépve a már hegedő sebeket.
Létezhet újrakezdés két megtört ember számára, akik már elvesztették a reményt? Vajon tényleg erősebb a lelkünk vágyakozása a boldogságra, mint a félelmeink?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki két megsebzett szerelmes vívódásait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Törékeny vonzerő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Törékeny vonzerő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  516
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9786155692093
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2690587 / 1160889  TAGS:
  Online Törékeny vonzerő ebook, könyvet Törékeny vonzerő FB2, Download Törékeny vonzerő PDF , Download Törékeny vonzerő MOBI, Online Törékeny vonzerő könyvet, ingyenes letöltések Törékeny vonzerő IPhone, Online könyvet Törékeny vonzerő PDF, ingyenes Törékeny vonzerő DJVU, ingyenes letöltések Törékeny vonzerő TXT, letöltések Törékeny vonzerő RTF, Online Törékeny vonzerő FB2 , e-könyvet Törékeny vonzerő letöltések TXT, ingyenes Törékeny vonzerő letöltések könyvet, e-könyvet Törékeny vonzerő download MOBI, letöltések Törékeny vonzerő IPad, olvas Törékeny vonzerő MOBI, olvas Törékeny vonzerő DOC, ingyenes Törékeny vonzerő AWZ, Download e-könyvet Törékeny vonzerő iPad , ingyenes Törékeny vonzerő DJVU, Download Törékeny vonzerő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Törékeny vonzerő DVD, olvas Törékeny vonzerő TXT, Book Törékeny vonzerő letöltések DJVU, Törékeny vonzerő letöltések könyvet ingyenes, Törékeny vonzerő letöltések könyvet pdf ingyenes, Törékeny vonzerő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Törékeny vonzerő pdf ingyenes, Törékeny vonzerő letöltések könyvet epub ingyenes, Törékeny vonzerő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply