Tőr és paróka

Zsigray Julianna - Tőr és paróka

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Tőr villan a pozsonyi színház kulisszái közt, bérgyilkosok leskelődnek Krisztiánra. A kiváló fiatal színész évek óta bujkál a pénzhamisító Kissingen báró elől, most is csaknem lecsap rá a bűnszövetkezet. Régi barátai Meszlényi, Encella, Kapor Ferkó és Andriska segítségével sikerül ugyan elmenekülnie, egészen Londonig meg sem állnak, ott azonban megint felbukkan a levitézlett arisztokrata. Vendéglátójuk, Sir Lawerence álarcosbált rendez menyasszonya, Lady Harriet tiszteletére, a lám, a vendégek közt egyszer csak megjelenik vörös ördögjelmezben a főúri gazember. Sikerül-e Kissingennek elrabolnia a nászajándékul szánt csodálatos ékszereket? Végül is a menyasszonyát veszi-e feleségül Sir Lawerence vagy Hétházy Georginát, a gyönyörű árva kisasszonyt, akit gaz gyámja akar megkaparintani? Hazatér-e Magyarországra angliai diadalútja után Krisztián, Hamlet híres alakítója? Erről szól ez a rendkívül izgalmas, színes, érdekes regény.

A Távoli fény című regény folytatása.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tőr és paróka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tőr és paróka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  239
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631142582
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Tőr és paróka ebook, könyvet Tőr és paróka FB2, Download Tőr és paróka PDF , Download Tőr és paróka MOBI, Online Tőr és paróka könyvet, ingyenes letöltések Tőr és paróka IPhone, Online könyvet Tőr és paróka PDF, ingyenes Tőr és paróka DJVU, ingyenes letöltések Tőr és paróka TXT, letöltések Tőr és paróka RTF, Online Tőr és paróka FB2 , e-könyvet Tőr és paróka letöltések TXT, ingyenes Tőr és paróka letöltések könyvet, e-könyvet Tőr és paróka download MOBI, letöltések Tőr és paróka IPad, olvas Tőr és paróka MOBI, olvas Tőr és paróka DOC, ingyenes Tőr és paróka AWZ, Download e-könyvet Tőr és paróka iPad , ingyenes Tőr és paróka DJVU, Download Tőr és paróka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tőr és paróka DVD, olvas Tőr és paróka TXT, Book Tőr és paróka letöltések DJVU, Tőr és paróka letöltések könyvet ingyenes, Tőr és paróka letöltések könyvet pdf ingyenes, Tőr és paróka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tőr és paróka pdf ingyenes, Tőr és paróka letöltések könyvet epub ingyenes, Tőr és paróka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply