Töltődj fel energiával!


HOGYAN ÉREZTED MAGAD, MIUTÁN LEGUTÓBB TALÁLKOZTÁL VALAKIVEL?


Vajon az illető – a házastársad, a legjobb barátod, a munkatársad vagy akár egy idegen – “feltöltötte energiáid vödrét” azzal, hogy javított a közérzeteden? Vagy “merített a vödrödből,” és távozása után negatívabb voltál, mint azelőtt?


A Töltődj fel energiával! megvilágítja, hogyan befolyásolják még a legrövidebb emberi érintkezések is a kap-csolataidat, a termelékenységedet és az egészségedet.


A vödör és a merőkanál egyszerű hasonlata köré szervezett és ötven év kutatásain alapuló könyv megmutatja, hogyan szaporíthatod nagymértékben munkád és életed pozitív pillanatait – a negatív pillanatok csökkentése mellett.


“Clifton és Rath lebilincselő képet festenek a jó dolgokról, melyek akkor történnek, ha az embereket rendszeresen bátorítjuk, elismerjük és megdicsérjük, valamint arról az érzelmi, szellemi, sőt olykor akár fizikai hanyatlásról, mely a pozitív érintkezés hiányában bekövetkezik.”


John C. Maxwell


“Ez a karcsú kötet a meglátások és az ösztönzés bőségét kínálja. Mindenkinek ajánlom, aki számottevően javítani akarja munkakörülményeit és erősíteni akarja kapcsolatait.”


 Deepak Chopra
A Könyv Magyarul!


Letöltések Töltődj fel energiával! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Töltődj fel energiával! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  92
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  100 gr
  ISBN:
  9789639447981
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2123008 / 1021130
  Series:


  TAGS:
  Online Töltődj fel energiával! ebook, könyvet Töltődj fel energiával! FB2, Download Töltődj fel energiával! PDF , Download Töltődj fel energiával! MOBI, Online Töltődj fel energiával! könyvet, ingyenes letöltések Töltődj fel energiával! IPhone, Online könyvet Töltődj fel energiával! PDF, ingyenes Töltődj fel energiával! DJVU, ingyenes letöltések Töltődj fel energiával! TXT, letöltések Töltődj fel energiával! RTF, Online Töltődj fel energiával! FB2 , e-könyvet Töltődj fel energiával! letöltések TXT, ingyenes Töltődj fel energiával! letöltések könyvet, e-könyvet Töltődj fel energiával! download MOBI, letöltések Töltődj fel energiával! IPad, olvas Töltődj fel energiával! MOBI, olvas Töltődj fel energiával! DOC, ingyenes Töltődj fel energiával! AWZ, Download e-könyvet Töltődj fel energiával! iPad , ingyenes Töltődj fel energiával! DJVU, Download Töltődj fel energiával! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Töltődj fel energiával! DVD, olvas Töltődj fel energiával! TXT, Book Töltődj fel energiával! letöltések DJVU, Töltődj fel energiával! letöltések könyvet ingyenes, Töltődj fel energiával! letöltések könyvet pdf ingyenes, Töltődj fel energiával! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Töltődj fel energiával! pdf ingyenes, Töltődj fel energiával! letöltések könyvet epub ingyenes, Töltődj fel energiával! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply