Tökéletes válás


Tommy Burrows előkelő, drága magán középiskolába jár New Yorkban. Szülei három éve váltak el.Tökéletes válás volt, egy szépen indult házasság szomorú vége. Mindkét szülő egész embert kívánó karriert futott be, az apa játszótéri játékokat gyártó cége az egyik legjobb Amerikában, az anyának saját népművészeti boltja van New York egyik legelegánsabb részén. Csak éppen egymásra és a gyerekükre nem maradt idejük. Most, hogy Tommy érettségizni fog, az iskolai tanácsadó segítségével dönteni kell a továbbtanulásáról. Sikerül egy elegáns, de nem igazán erős főiskolát kiválasztani, fel is veszik, de az első félév végén a főiskolai rendész elkapja egy doboz sörrel. Mivel ez bűncselekmény, 21 éves kora előtt tilos lenne alkoholt fogyasztania, a főiskolai tanács elé kerül az ügy. Ők példát akarnak
statuálni:Tommy olyan büntetést kap, mintha komoly, visszaeső alkoholista lenne. Miután sikeresen letette a vizsgáit, Tommy otthagyja a főiskolát. Ez majdnem romba dönti szülei életét. Apja ismét
megnősült, de a sokk kis híján tönkreteszi az új házasságot, anyja barátja rendkívül szűklátókörűen és önzőn reagál, ez a kapcsolat nem is éli túl a megrázkódtatást.
A szülők kénytelenek szembenézni vele: akármilyen tökéletes volt a válás, a gyerekük életét akkor is feldúlta. Hogyan birkóznak meg a felelősséggel? Sikerül-e Tommynak rnegtalálni a helyét a felnőttek világában, rátalál-e saját útjára, miután annyi ideig igyekezett megfelelni szülei elvárásainak?
Akik olvasták a Kramer kontra Kramer-t tudják, milyen éles szemmel és empátiával figyeli Avery Corman a világot. Most ismét fényképszerűen tiszta képet rajzol arról, hogyan igyekszünk boldogok lenni, jó szülők és gyerekek, és mennyi buktatót rejt az élet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tökéletes válás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tökéletes válás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  490
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  500 gr
  ISBN:
  9789630780766
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2145484 / 1031027
  Fordító:


  TAGS:
  Online Tökéletes válás ebook, könyvet Tökéletes válás FB2, Download Tökéletes válás PDF , Download Tökéletes válás MOBI, Online Tökéletes válás könyvet, ingyenes letöltések Tökéletes válás IPhone, Online könyvet Tökéletes válás PDF, ingyenes Tökéletes válás DJVU, ingyenes letöltések Tökéletes válás TXT, letöltések Tökéletes válás RTF, Online Tökéletes válás FB2 , e-könyvet Tökéletes válás letöltések TXT, ingyenes Tökéletes válás letöltések könyvet, e-könyvet Tökéletes válás download MOBI, letöltések Tökéletes válás IPad, olvas Tökéletes válás MOBI, olvas Tökéletes válás DOC, ingyenes Tökéletes válás AWZ, Download e-könyvet Tökéletes válás iPad , ingyenes Tökéletes válás DJVU, Download Tökéletes válás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tökéletes válás DVD, olvas Tökéletes válás TXT, Book Tökéletes válás letöltések DJVU, Tökéletes válás letöltések könyvet ingyenes, Tökéletes válás letöltések könyvet pdf ingyenes, Tökéletes válás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tökéletes válás pdf ingyenes, Tökéletes válás letöltések könyvet epub ingyenes, Tökéletes válás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply