Tökéletes esküvő


Hunyd le a szemed, és képzeld magad elé egy meseszép vidéki falu aprócska templomát, finoman elegáns menyasszonyi ruhákat, rózsacsokrokat, kecses pezsgőspoharakat. Egyszóval, képzeld magad elé a nagy betűs Romantikát

Ezt a képet látja maga előtt álmaiban Beth, Rachel és Lindy, akik mindhárman válaszúthoz érkeztek, készen arra, hogy végre azt tegyék, amit a szívük diktál. A három grácia véd és dacszövetségbe lép, és együtt indítják el álmaik vállalkozását: hamisíthatatlanul stílusos vidéki esküvők szervezését, megfizethető áron. Hamarosan ott találják magukat a helyiek szerelmi életének kellős közepén, és miközben megtanulnak tortát díszíteni vagy éppen a dédmama esküvői ruháját a csinos menyasszonyra szabni, óhatatlanul is slamasztikába keverednek. Hiszen ha a szerelem bajjal jár, az esküvő csak tetézi a bajt Vajon kibírja-e a barátság a sok megpróbáltatást? És mi lesz, ha a nagybetűs Szerelem közbeszól?

A Francia kaland, a Szerelmes levelek és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében ismét egy lélekemelő, romantikus és szórakoztató történettel kedveskedik olvasóinak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tökéletes esküvő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tökéletes esküvő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  529
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789633107089
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2677503 / 1154620
  Translator:


  TAGS:
  Online Tökéletes esküvő ebook, könyvet Tökéletes esküvő FB2, Download Tökéletes esküvő PDF , Download Tökéletes esküvő MOBI, Online Tökéletes esküvő könyvet, ingyenes letöltések Tökéletes esküvő IPhone, Online könyvet Tökéletes esküvő PDF, ingyenes Tökéletes esküvő DJVU, ingyenes letöltések Tökéletes esküvő TXT, letöltések Tökéletes esküvő RTF, Online Tökéletes esküvő FB2 , e-könyvet Tökéletes esküvő letöltések TXT, ingyenes Tökéletes esküvő letöltések könyvet, e-könyvet Tökéletes esküvő download MOBI, letöltések Tökéletes esküvő IPad, olvas Tökéletes esküvő MOBI, olvas Tökéletes esküvő DOC, ingyenes Tökéletes esküvő AWZ, Download e-könyvet Tökéletes esküvő iPad , ingyenes Tökéletes esküvő DJVU, Download Tökéletes esküvő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tökéletes esküvő DVD, olvas Tökéletes esküvő TXT, Book Tökéletes esküvő letöltések DJVU, Tökéletes esküvő letöltések könyvet ingyenes, Tökéletes esküvő letöltések könyvet pdf ingyenes, Tökéletes esküvő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tökéletes esküvő pdf ingyenes, Tökéletes esküvő letöltések könyvet epub ingyenes, Tökéletes esküvő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply