Titkos könyv – 49 nap

Fábri Péter - Titkos könyv - 49 nap

Egy féktelen és misztikus szerelem lebilincselő története – Fábri Péter új regénye magával sodorja az olvasót. Képes-e győzni az értelem a megérzéseken és az irracionális félelmeken? Mi fontosabb: a titkok vonzása vagy az élet szeretete? Mi a szerelem: pusztító szenvedély vagy áramló életöröm? A végzet sodorja-e magával a történet két főszereplőjét, vagy ők maguk döntenek a saját sorsukról?
A regény harmadik főszereplője a hatvanas-kilencvenes évek Budapestje. Színes kavalkádban jelenik meg a régi Terézváros és az Erzsébetváros, a Fiatal Művészek Klubja és a Balettcipő kávéház, a New York palota és a legendás Egyetemi Színpad. Sokféle alak lép elénk: egy buddhista láma és egy öreg bűvész, egy filozofáló mérnök és egy vándor bábjátékos, egy cipész és egy hegedűkészítő. Körülöttük pincérek és kereskedők, festők,
énekesek, színészek és egyéb komédiások. A szenvedélyes történetet egy finomtollú stiliszta mondja el, akinek a posztmodern divatok korában is a klasszikus forma és a ráció jelentik a legfontosabb eszményt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Titkos könyv – 49 nap ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Titkos könyv – 49 nap ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  214
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9639352349
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2058340 / 1119136  TAGS:
  Online Titkos könyv – 49 nap ebook, könyvet Titkos könyv – 49 nap FB2, Download Titkos könyv – 49 nap PDF , Download Titkos könyv – 49 nap MOBI, Online Titkos könyv – 49 nap könyvet, ingyenes letöltések Titkos könyv – 49 nap IPhone, Online könyvet Titkos könyv – 49 nap PDF, ingyenes Titkos könyv – 49 nap DJVU, ingyenes letöltések Titkos könyv – 49 nap TXT, letöltések Titkos könyv – 49 nap RTF, Online Titkos könyv – 49 nap FB2 , e-könyvet Titkos könyv – 49 nap letöltések TXT, ingyenes Titkos könyv – 49 nap letöltések könyvet, e-könyvet Titkos könyv – 49 nap download MOBI, letöltések Titkos könyv – 49 nap IPad, olvas Titkos könyv – 49 nap MOBI, olvas Titkos könyv – 49 nap DOC, ingyenes Titkos könyv – 49 nap AWZ, Download e-könyvet Titkos könyv – 49 nap iPad , ingyenes Titkos könyv – 49 nap DJVU, Download Titkos könyv – 49 nap e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Titkos könyv – 49 nap DVD, olvas Titkos könyv – 49 nap TXT, Book Titkos könyv – 49 nap letöltések DJVU, Titkos könyv – 49 nap letöltések könyvet ingyenes, Titkos könyv – 49 nap letöltések könyvet pdf ingyenes, Titkos könyv – 49 nap pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Titkos könyv – 49 nap pdf ingyenes, Titkos könyv – 49 nap letöltések könyvet epub ingyenes, Titkos könyv – 49 nap ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply