Titkos erőközpontunk, a tantien


Már negyven évvel ezelőtt, diákkoromban elbűvöltek a távol-keleti misztériumok. Úgy éreztem, itt olyan titkokra bukkanhatok, amik hiányoznak ami nyugati kultúránkból. Kínában maradt fenn a világ legősibb, több mint
ötezer éve eleven kultúrája. Kína, miután az utóbbi években elvetette ősi örökségét, mostanában újra felfedezi múltjait. És ahogyan a kínaiak napjainkban átveszik tőlünk technológiai tapasztalatainkat, mi is hasznát vehetjük az ő bölcseik mélységes tudásának. Az évek során két könyvet írtam e témáról, mindkettő kedvező fogadtatásban részesült, és széleskörű publikációnak örvendett. Ji Csing-verziómat – a Ji Csing a Távol-Kelet “Bibliája” – még
Tajvanon is kiadták, kínai (mandarin) nyelven. A kiadók láthatóan úgy vélték, jól értem a távol-keleti mentalitást. Ebben a könyvemben praktikusabb nézőpontból szemléltetem a kínai kultúrát. A nyugati olvasó olyan tantien
felfogással találkozik a könyvben, ami nemcsak a megvilágosodás útja, hanem mindennapi életünkben is jól alkalmazható módszer. Számomra és sokak számára olyan felfedezést jelentett, ami megváltoztatta életünket.
Christopher J. MarkertA Könyv Magyarul!


Letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789639219243
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2082970 / 1071204
  Series:


  TAGS:
  Online Titkos erőközpontunk, a tantien ebook, könyvet Titkos erőközpontunk, a tantien FB2, Download Titkos erőközpontunk, a tantien PDF , Download Titkos erőközpontunk, a tantien MOBI, Online Titkos erőközpontunk, a tantien könyvet, ingyenes letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien IPhone, Online könyvet Titkos erőközpontunk, a tantien PDF, ingyenes Titkos erőközpontunk, a tantien DJVU, ingyenes letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien TXT, letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien RTF, Online Titkos erőközpontunk, a tantien FB2 , e-könyvet Titkos erőközpontunk, a tantien letöltések TXT, ingyenes Titkos erőközpontunk, a tantien letöltések könyvet, e-könyvet Titkos erőközpontunk, a tantien download MOBI, letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien IPad, olvas Titkos erőközpontunk, a tantien MOBI, olvas Titkos erőközpontunk, a tantien DOC, ingyenes Titkos erőközpontunk, a tantien AWZ, Download e-könyvet Titkos erőközpontunk, a tantien iPad , ingyenes Titkos erőközpontunk, a tantien DJVU, Download Titkos erőközpontunk, a tantien e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Titkos erőközpontunk, a tantien DVD, olvas Titkos erőközpontunk, a tantien TXT, Book Titkos erőközpontunk, a tantien letöltések DJVU, Titkos erőközpontunk, a tantien letöltések könyvet ingyenes, Titkos erőközpontunk, a tantien letöltések könyvet pdf ingyenes, Titkos erőközpontunk, a tantien pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Titkos erőközpontunk, a tantien pdf ingyenes, Titkos erőközpontunk, a tantien letöltések könyvet epub ingyenes, Titkos erőközpontunk, a tantien ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply