Titkok a családban

Christopher Dare - Lily Pincus - Titkok a családban

Aki hivatásosként foglalkozik családokkal – vagy akár csak érdekli például a saját családja működése -, nagyon jó kalauzt kap ebben a könyvben a kapcsolatok mélyének megértéséhez. A két szerző, a legendás hírű Tavistock Klinika szellemiségét követve, arról ír, ami a család látható szerkezete és tudható szabályrendszere hátterében rejlik. Vizsgálódásuk középpontjában nem a valós titok áll; "családi titok" alatt ebben a könyvben a családtagok előtt ismeretlen (esetleg sejtés-szerűen gyanított) énrészeit értik, amelyben a viselkedést alapvetően meghatározó érzelmek találhatók. Ebben a nem ismert régióban alakulnak ki a tudattalan "összejátszások", vagy az egész famíliát, sőt generációkat befonó mítoszok. Rejtett hatásuk meghamisítja a valóságérzékelést, torzítja a döntéshozatalt; általában mondhatjuk, hogy többnyire káros és deformáló befolyásuk van az egyén és a család működésére, mint például az alábbi esetben: Mr. Bell alig múlt kétéves, amikorra már két kishúga is született. Így az anyának rá alig maradt ideje. Négyéves korában skarlátot kapott, és keserves heteket töltött egy járványkórház elszigetelt kórtermében, ahol még a szülői látogatást sem engedélyezték. Emlékei szerint hazakerülve tudta meg, hogy a húgai meghaltak. Úgy érezte, az ő fertőzése ölte meg őket, és hogy ezzel elveszítette a szülei szeretetét és bizalmát. Nehezen kezelhető, boldogtalan gyerekké vált, a szülei pedig, nem tudván, mit érez, nem értették, mitől változott meg ennyire gyökeresen. Persze, a tudattalan régióban vannak pozitív érzelmek, pozitívan ható mítoszok is – de "vakon" vagy csupán megérzésből ezeket is nehéz jól használni. A kötet fejezetei az emberi élet ciklusait követik; a szerzők minden fejezetben számos rövid történettel, terápiarészletekkel illusztrálják mondanivalójukat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Titkok a családban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Titkok a családban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789639751118
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2096709 / 1013158
  Series:


  TAGS:
  Online Titkok a családban ebook, könyvet Titkok a családban FB2, Download Titkok a családban PDF , Download Titkok a családban MOBI, Online Titkok a családban könyvet, ingyenes letöltések Titkok a családban IPhone, Online könyvet Titkok a családban PDF, ingyenes Titkok a családban DJVU, ingyenes letöltések Titkok a családban TXT, letöltések Titkok a családban RTF, Online Titkok a családban FB2 , e-könyvet Titkok a családban letöltések TXT, ingyenes Titkok a családban letöltések könyvet, e-könyvet Titkok a családban download MOBI, letöltések Titkok a családban IPad, olvas Titkok a családban MOBI, olvas Titkok a családban DOC, ingyenes Titkok a családban AWZ, Download e-könyvet Titkok a családban iPad , ingyenes Titkok a családban DJVU, Download Titkok a családban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Titkok a családban DVD, olvas Titkok a családban TXT, Book Titkok a családban letöltések DJVU, Titkok a családban letöltések könyvet ingyenes, Titkok a családban letöltések könyvet pdf ingyenes, Titkok a családban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Titkok a családban pdf ingyenes, Titkok a családban letöltések könyvet epub ingyenes, Titkok a családban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply