Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés

Bálint Györgyi - Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés

Ez a témáját tekintve különleges könyv hasznos tudnivalókkal szolgál azok számára, akik érdeklődnek a tibeti hangtálak és a hangterápia iránt. A fotókkal illusztrált könyv részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, a használatukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. Gyakorlati útmutatóként szolgál az évezredes gyógyítói filozófián alapuló gyógymód otthoni, munkahelyi, és terápiás környezetben való alkalmazásához.
A szerző lépésről lépésre bemutatja a megszólaltatás alaptechnikáit és kreatív alkalmazásait. A könyv nemcsak a hangtálakkal most ismerkedőknek, hanem praktikus tanácsai által hangterapeutáknak, wellness szakembereknek, az alternatív gyógyászat különböző területeit művelő terapeutáknak is értékes szakmai segítséget nyújthat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  170
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789638832818
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2203337 / 1058462  TAGS:
  Online Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés ebook, könyvet Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés FB2, Download Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés PDF , Download Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés MOBI, Online Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés könyvet, ingyenes letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés IPhone, Online könyvet Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés PDF, ingyenes Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés DJVU, ingyenes letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés TXT, letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés RTF, Online Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés FB2 , e-könyvet Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés letöltések TXT, ingyenes Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés letöltések könyvet, e-könyvet Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés download MOBI, letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés IPad, olvas Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés MOBI, olvas Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés DOC, ingyenes Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés AWZ, Download e-könyvet Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés iPad , ingyenes Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés DJVU, Download Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés DVD, olvas Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés TXT, Book Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés letöltések DJVU, Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés letöltések könyvet ingyenes, Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés letöltések könyvet pdf ingyenes, Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés pdf ingyenes, Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés letöltések könyvet epub ingyenes, Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply