Tibet régen és ma

Marius Magnien - Tibet régen és ma

Marius Magnien francia újságíró 1955-ben járt Tibetben, ebben a távoli és rejtelmes ázsiai országban, amely a világ legmagasabb fennsíkján terül el, óriási hegyláncoktól körülvéve. A szerző úti emlékeit írja le könyvében, s személyes élményeit az ország múltjának, kultúrájának, sajátos társadalmi berendezésének ismertetésével egészíti ki. írásából bepillantást nyerünk a tibeti emberek életébe, megismerjük sokszor furcsának tűnő szokásaikat, hagyományaikat s a maga nemében egyedül álló vallásukat. Mély rokonszenvvel szól az író erről a népről, melyet keménnyé, szívóssá edzett a zord természettel való örökös küzdelem. A könyv lapjairól nem egyszer megdöbbentően tárul elénk a lakosság tudatlansága, elmaradottsága, melyet saját uralkodó osztályának sok évszázados kegyetlen elnyomása okozott. Ma már Tibet kezd megszabadulni a múlt terhes örökségétől, s az író megmutatja azokat a távlatokat is, melyeket a kínai nép testvéri segítsége nyit meg a sokat szenvedett tibeti nép előtt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tibet régen és ma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tibet régen és ma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  134
  Cover:
  SOFT BOARD
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1960
  Commodity code:
  6131463 / 5131055  TAGS:
  Online Tibet régen és ma ebook, könyvet Tibet régen és ma FB2, Download Tibet régen és ma PDF , Download Tibet régen és ma MOBI, Online Tibet régen és ma könyvet, ingyenes letöltések Tibet régen és ma IPhone, Online könyvet Tibet régen és ma PDF, ingyenes Tibet régen és ma DJVU, ingyenes letöltések Tibet régen és ma TXT, letöltések Tibet régen és ma RTF, Online Tibet régen és ma FB2 , e-könyvet Tibet régen és ma letöltések TXT, ingyenes Tibet régen és ma letöltések könyvet, e-könyvet Tibet régen és ma download MOBI, letöltések Tibet régen és ma IPad, olvas Tibet régen és ma MOBI, olvas Tibet régen és ma DOC, ingyenes Tibet régen és ma AWZ, Download e-könyvet Tibet régen és ma iPad , ingyenes Tibet régen és ma DJVU, Download Tibet régen és ma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tibet régen és ma DVD, olvas Tibet régen és ma TXT, Book Tibet régen és ma letöltések DJVU, Tibet régen és ma letöltések könyvet ingyenes, Tibet régen és ma letöltések könyvet pdf ingyenes, Tibet régen és ma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tibet régen és ma pdf ingyenes, Tibet régen és ma letöltések könyvet epub ingyenes, Tibet régen és ma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply