The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony


Léna nem is sejtette, hogy mennyi izgalmas kaland vár rá Anglia déli partvidékén, ahová szüleivel költözött. Már az első pillanatban elvarázsolta a meredek mészkősziklán álló, régi világítótorony. De különösen a toronyról szóló, hátborzongató történetek keltették fel a kíváncsiságát. Új barátaival, Tommal és Sophie-val el is határozzák, hogy megfejtik a titokzatos világítótorony rejtélyét.

Ha már több mint egy éve tanulod az angol nyelvet, Te is felfedezőútra indulhatsz Lénával és a barátaival a világítótorony kísérteties birodalmába. És ha bizonytalan vagy egy-egy angol szó jelentésében, aggodalomra semmi ok: az oldalakon található szójegyzék a segítségedre lesz.

Köztudott, hogy a kétnyelvű olvasmányok fontos szerepet tölthetnek be a nyelvtanulásban. A gyerekek számára azonban most első ízben készültek olyan kiadványok, melyek érdekesek, és tartalmazzák a tanulók nyelvi szintjének megfelelő szókincset idegen nyelven. Mindezt teljesen új formában: az angol szavak, kifejezések és mondatok beleépülnek a magyar szövegbe. A magyar szövegkörnyezet az olvasót segíti az angol szöveg megértésében. A teljes sikerélményhez pedig a megadott szójegyzék is a nyelvtanuló segítségére lesz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Grimm Könyvkiadó
  Number of Pages:
  126
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  119 gr
  ISBN:
  0609001212612
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  SL#2104659181  TAGS:
  Online The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony ebook, könyvet The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony FB2, Download The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony PDF , Download The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony MOBI, Online The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony könyvet, ingyenes letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony IPhone, Online könyvet The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony PDF, ingyenes The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony DJVU, ingyenes letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony TXT, letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony RTF, Online The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony FB2 , e-könyvet The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony letöltések TXT, ingyenes The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony letöltések könyvet, e-könyvet The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony download MOBI, letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony IPad, olvas The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony MOBI, olvas The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony DOC, ingyenes The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony AWZ, Download e-könyvet The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony iPad , ingyenes The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony DJVU, Download The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony DVD, olvas The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony TXT, Book The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony letöltések DJVU, The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony letöltések könyvet ingyenes, The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony letöltések könyvet pdf ingyenes, The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony pdf ingyenes, The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony letöltések könyvet epub ingyenes, The Mysterious Lighthouse – A titokzatos világítótorony ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply