The Girl Before – A lány a múltból

J.P. Delaney - The Girl Before - A lány a múltból

A lány a vonaton és a Holtodiglan után itt az új lélektani thriller, amely két nő váratlan szerencséjéből és rejtélyes sorsából forogja ki magát a kétszínűség, a halál és a csalás kaleidoszkópjává.

Írja össze azokat a tárgyakat, amelyeket nélkülözhetetlennek tart!
A kérdés különösnek, sőt tolakodónak tűnik – és a két nő számára, akik megválaszolják, pusztítóak lesznek a következmények.

EMMA
A sokkoló betöréstől megviselt Emma új lakásba akar költözni, ám egyetlen helyet sem talál megfizethetőnek vagy elég biztonságosnak. Egészen addig, amíg meg nem érkezik a Folgate Street egy számba. A ház az építészet remeke: minimalista tervrajz, halvány kő, táblaüveg, égig érő falak. Ám vannak szabályok. A titokzatos építész, a tervező, továbbra is parancsol a házban: nincs könyv, nincs díszpárna, nincs fénykép, sem rendetlenség, egyáltalán semmiféle személyes tárgy. A teret arra szánták, hogy megváltoztassa azt, aki benne él – és ez be is következik.

JANE
Magánéletének tragédiája után Jane új életet akar kezdeni. Amikor rátalál a Folgate Street egyes számra, azonnal megtetszik neki a ház, és annak zárkózott, vonzó tervezője. Röviddel beköltözése után Jane értesül a hozzá külsőre és korban is hasonlító, előző lakó tragikus balesetéről. Miközben Jane megpróbálja szétszálazni az igazságot és a hazugságot, akaratlanul is ugyanazokat a mintákat követi, ugyanazokat a döntéseket hozza, ugyanazokkal az emberekkel hozza össze a véletlen, és ugyanazt a rettegést éli át, mint az előző lány.

"J. P. Delaney új könyvében minden megvan, ami kell egy gyilkossági rejtélyhez. Kétség nem fér hozzá, hogy bekerül a bestsellerek mezőnyébe, amelyet egy filmszerződés is bizonyít."
InStyle

"Delaney kísértetiesen elbűvölő díszletet teremt a Folgate Street egy szám alatti lakásban. A történet szerkezete bravúrosan libikókázik, amikor Emma, és utána Jane is kételkedni kezd hihetetlen szerencséjében. Letehetetlen!"
USA Today

"Ez a könyv rohan az olvasóval… Delaney külön oldalakon kiemelt etikai kérdésekkel tűzdeli tele a regényt, és a legfurfangosabb csavar, hogy egyik nő válaszait sem ismerhetjük meg."
The New York Times

"Mesterien megírt, letehetetlen thriller, mely új dimenziót ad a műfajnak. A cselekmény szakadatlan csavarokon át érkezik el a meghökkentő végkifejletig."
Booklist

"Letaglózó erejű thriller, ami az idő és a nézőpontok eszközével fejezetről fejezetre folyamatosan növeli a feszültséget, közben nehéz erkölcsi kérdéseket tesz föl a regény szereplőinek és az olvasóknak."
Amazon

"J. P. Delaney a virtuóz fölényével csalja egyre mélyebbre az olvasót a veszedelmes fordulatok útvesztőjébe, ahol az a kérdés: mi van akkor, ha nem kívülről várható a legnagyobb veszély, hanem a saját lelkünk sötét mélyéből?"
Goodreads

"A regény stílusa száraz és tárgyilagos. Világos és meggyőző a jellemformálás. A cselekmény pedig kivételesen átgondolt… Nagyon szórakoztató."
Barnes & Noble
A Könyv Magyarul!


Letöltések The Girl Before – A lány a múltból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések The Girl Before – A lány a múltból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  338 gr
  ISBN:
  9789632617435
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700953 / 1167137
  Series:


  TAGS:
  Online The Girl Before – A lány a múltból ebook, könyvet The Girl Before – A lány a múltból FB2, Download The Girl Before – A lány a múltból PDF , Download The Girl Before – A lány a múltból MOBI, Online The Girl Before – A lány a múltból könyvet, ingyenes letöltések The Girl Before – A lány a múltból IPhone, Online könyvet The Girl Before – A lány a múltból PDF, ingyenes The Girl Before – A lány a múltból DJVU, ingyenes letöltések The Girl Before – A lány a múltból TXT, letöltések The Girl Before – A lány a múltból RTF, Online The Girl Before – A lány a múltból FB2 , e-könyvet The Girl Before – A lány a múltból letöltések TXT, ingyenes The Girl Before – A lány a múltból letöltések könyvet, e-könyvet The Girl Before – A lány a múltból download MOBI, letöltések The Girl Before – A lány a múltból IPad, olvas The Girl Before – A lány a múltból MOBI, olvas The Girl Before – A lány a múltból DOC, ingyenes The Girl Before – A lány a múltból AWZ, Download e-könyvet The Girl Before – A lány a múltból iPad , ingyenes The Girl Before – A lány a múltból DJVU, Download The Girl Before – A lány a múltból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések The Girl Before – A lány a múltból DVD, olvas The Girl Before – A lány a múltból TXT, Book The Girl Before – A lány a múltból letöltések DJVU, The Girl Before – A lány a múltból letöltések könyvet ingyenes, The Girl Before – A lány a múltból letöltések könyvet pdf ingyenes, The Girl Before – A lány a múltból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet The Girl Before – A lány a múltból pdf ingyenes, The Girl Before – A lány a múltból letöltések könyvet epub ingyenes, The Girl Before – A lány a múltból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply