Tettvágy

John P. Kotter - Tettvágy

John P. Kotter a korábbi írásaiban felvázolt nyolc pontból álló változásvezetési modelljének alapját és kiindulópontját mutatja be részletesen, mélyen és tanulságos történeteken keresztül, miközben rengeteg konkrét tanácsot is ad a felvetett kérdésekre.
Tulajdonképpen mi az a tettvágy? Mikor éreztünk utoljára valódi tettvágyat magunkban? Hogyan vezet az önelégültség és a siker alattomos áltettvágyhoz, olyan túlbuzgósághoz, ami nem vezet sehova. Milyen módszerekkel kelthetjük fel munkatársainkban a valódi tettvágyat? Milyen problémákat okozhat, ha vezetőként nem érezzük, és nem látjuk világosan a valódi és áltettvágy közötti különbségeket? Milyen módszerekkel érhetjük el, hogy az emberekben eluralkodó áltettvágy, a fejvesztett kapkodás, rohanás, értekezlet-dömping és a kifogástalan prezentációk helyett valódi tettvágyat ébresszünk?A Könyv Magyarul!


Letöltések Tettvágy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tettvágy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639686922
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206085 / 1061881
  Series:


  TAGS:
  Online Tettvágy ebook, könyvet Tettvágy FB2, Download Tettvágy PDF , Download Tettvágy MOBI, Online Tettvágy könyvet, ingyenes letöltések Tettvágy IPhone, Online könyvet Tettvágy PDF, ingyenes Tettvágy DJVU, ingyenes letöltések Tettvágy TXT, letöltések Tettvágy RTF, Online Tettvágy FB2 , e-könyvet Tettvágy letöltések TXT, ingyenes Tettvágy letöltések könyvet, e-könyvet Tettvágy download MOBI, letöltések Tettvágy IPad, olvas Tettvágy MOBI, olvas Tettvágy DOC, ingyenes Tettvágy AWZ, Download e-könyvet Tettvágy iPad , ingyenes Tettvágy DJVU, Download Tettvágy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tettvágy DVD, olvas Tettvágy TXT, Book Tettvágy letöltések DJVU, Tettvágy letöltések könyvet ingyenes, Tettvágy letöltések könyvet pdf ingyenes, Tettvágy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tettvágy pdf ingyenes, Tettvágy letöltések könyvet epub ingyenes, Tettvágy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply