Tetőszerkezetek és fafödémek

Teveli Mihály - Tetőszerkezetek és fafödémek

A könyvsorozat kötetei gyakorlati példákkal nyújtanak segítséget az építkezőknek az építési munkák házilagos kivitelezéséhez vagy a szakemberek munkájának megítéléséhez.
Hasznos tanácsokkal látják el az építtetőt az elvégzett munkák és a felhasznált anyagok elvárható minőségéről, felméréséről és elszámolásáról.

A tartalomból: Az ácsmunkáról általában; Az ácsszerkezet anyaga és tulajdonságai; A faanyagok csoportosítása megmunkálásuk szerint.
Fahibák; Szerkezeti hibák; A fa gombásodása; A fa állati kártevői; A faanyag védelme.
Fakötések; Hagyományos fakötések kötőelemei; Hagyományos fakötések fajtái; Korszerű fakapcsolatok.

Fa fedélszerkezetek (fedélszékek); Fedelek szerkezeti felosztása; A fedél szerkezeti részek szerinti felosztása; A fedél szerkezeti kiképzés szerinti felosztása; A tetőeresz megjelenési formái.

Fedélszerkezetek kivitelezése; Fedélszerkezetek készítése hagyományos módon; Előre gyártott fedélszerkezetek.

A fedélszerkezetek minőségi követelményei, védelme; Minőségi követelmények; A fedélszerkezetek védelme.

Fedélszerkezetek felmérése és elszámolása; Fedélszerkezetek munkaidőnormái, felmérése és elszámolása.

Fafödémek; Fafödémek minőségi követelményei; A fafödémek előnyei; A fafödémek hátrányai; Bennmaradó fafödémek tetőtér-beépítésnél;
Fafödémek felmérése.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  36
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  112 gr
  ISBN:
  9789632781709
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217665 / 1073628
  Series:


  TAGS:
  Online Tetőszerkezetek és fafödémek ebook, könyvet Tetőszerkezetek és fafödémek FB2, Download Tetőszerkezetek és fafödémek PDF , Download Tetőszerkezetek és fafödémek MOBI, Online Tetőszerkezetek és fafödémek könyvet, ingyenes letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek IPhone, Online könyvet Tetőszerkezetek és fafödémek PDF, ingyenes Tetőszerkezetek és fafödémek DJVU, ingyenes letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek TXT, letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek RTF, Online Tetőszerkezetek és fafödémek FB2 , e-könyvet Tetőszerkezetek és fafödémek letöltések TXT, ingyenes Tetőszerkezetek és fafödémek letöltések könyvet, e-könyvet Tetőszerkezetek és fafödémek download MOBI, letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek IPad, olvas Tetőszerkezetek és fafödémek MOBI, olvas Tetőszerkezetek és fafödémek DOC, ingyenes Tetőszerkezetek és fafödémek AWZ, Download e-könyvet Tetőszerkezetek és fafödémek iPad , ingyenes Tetőszerkezetek és fafödémek DJVU, Download Tetőszerkezetek és fafödémek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tetőszerkezetek és fafödémek DVD, olvas Tetőszerkezetek és fafödémek TXT, Book Tetőszerkezetek és fafödémek letöltések DJVU, Tetőszerkezetek és fafödémek letöltések könyvet ingyenes, Tetőszerkezetek és fafödémek letöltések könyvet pdf ingyenes, Tetőszerkezetek és fafödémek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tetőszerkezetek és fafödémek pdf ingyenes, Tetőszerkezetek és fafödémek letöltések könyvet epub ingyenes, Tetőszerkezetek és fafödémek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply