Tetőfedő és bádogosmunka

Teveli Mihály - Tetőfedő és bádogosmunka

A könyvsorozat kötetei gyakorlati példákkal nyújtanak segítséget az építkezőknek az építési munkák házilagos kivitelezéséhez vagy a szakemberek munkájának megítéléséhez.
Hasznos tanácsokkal látják el az építtetőt az elvégzett munkák és a felhasznált anyagok elvárható minőségéről, felméréséről és elszámolásáról.

A tartalomból: Tetőfedés; Cserépfedés; Palafedés; Hullámlemez fedés; Zsindelyfedés; Fémlemez fedés; Nádfedés; Tetőfedő munkák felmérése és elszámolása; Tetőfedésnél leggyakrabban előforduló hibák.
Épületbádogos-munka; Épületbádogos-munka anyagai; Fémlemez szerkezetek összeépítése; Fémlemez szerkezetek rögzítése.
Épületbádogos-szerkezetek; Csatornák; Lefolyócsövek; Tetőfedések kiegészítő fémlemez szerkezetei.
Fémlemez fedések; Fémlemez fedések fajtái.
Bádogosmunkák felmérése, elszámolása és hibái; Bádogosmunkák felmérése és elszámolása; Bádogosmunkáknál leggyakrabban előforduló hibák.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tetőfedő és bádogosmunka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tetőfedő és bádogosmunka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  38
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  122 gr
  ISBN:
  9789632781716
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217666 / 1073629
  Series:


  TAGS:
  Online Tetőfedő és bádogosmunka ebook, könyvet Tetőfedő és bádogosmunka FB2, Download Tetőfedő és bádogosmunka PDF , Download Tetőfedő és bádogosmunka MOBI, Online Tetőfedő és bádogosmunka könyvet, ingyenes letöltések Tetőfedő és bádogosmunka IPhone, Online könyvet Tetőfedő és bádogosmunka PDF, ingyenes Tetőfedő és bádogosmunka DJVU, ingyenes letöltések Tetőfedő és bádogosmunka TXT, letöltések Tetőfedő és bádogosmunka RTF, Online Tetőfedő és bádogosmunka FB2 , e-könyvet Tetőfedő és bádogosmunka letöltések TXT, ingyenes Tetőfedő és bádogosmunka letöltések könyvet, e-könyvet Tetőfedő és bádogosmunka download MOBI, letöltések Tetőfedő és bádogosmunka IPad, olvas Tetőfedő és bádogosmunka MOBI, olvas Tetőfedő és bádogosmunka DOC, ingyenes Tetőfedő és bádogosmunka AWZ, Download e-könyvet Tetőfedő és bádogosmunka iPad , ingyenes Tetőfedő és bádogosmunka DJVU, Download Tetőfedő és bádogosmunka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tetőfedő és bádogosmunka DVD, olvas Tetőfedő és bádogosmunka TXT, Book Tetőfedő és bádogosmunka letöltések DJVU, Tetőfedő és bádogosmunka letöltések könyvet ingyenes, Tetőfedő és bádogosmunka letöltések könyvet pdf ingyenes, Tetőfedő és bádogosmunka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tetőfedő és bádogosmunka pdf ingyenes, Tetőfedő és bádogosmunka letöltések könyvet epub ingyenes, Tetőfedő és bádogosmunka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply