Teszteld a műveltséged!

Boruzs János - Jacsmenik Erika - Teszteld a műveltséged!

"Kiket nevezünk maturandusoknak? Mivel foglalkozik az etológia? Hányféle bábu van a sakkban? Mi a hexaéder hétköznapi neve? Miért nem fagynak be télen a kikötők Norvégiában? Az effajta kérdések megválaszolása nem okozhat gondot, ha már szereztünk némi rutint a kvízjátékok terén.
Ahhoz, hogy ezt elérjük, először is érdemes letesztelnünk meglévő tudásunkat, valamint újabb ismeretekre szert tennünk. A játék a tanulás legkönnyebb, legszórakoztatóbb formája. Felkészültél a szellemi kihívásra?
A sorozatunkban megjelenő Teszteld a műveltséged! című könyv 1500 kvízkérdése lehetőséget biztosít a megmérettetésre, általános műveltségünk letesztelésére. Kellemes szórakozást nyújthat, akár egyedül, akár társasággal szeretnénk játszani. A könyvben található kérdéseket egyrészt különböző témakörökbe sorolva, másrészt vegyesen adjuk közre. Az első kérdéscsoportot pedig bemelegítésnek szántuk: a válasz itt az ábécé adott betűjével kezdődik. Ha már belelendültünk,
eldönthetjük, hogy például a természettudományokban, az irodalmi idézetekben vagy a könnyűzene témájában szeretnénk felmérni jártasságunkat. A vegyes felvágott kérdéseket a legkülönfélébb témákból merítettük, és kiválóan alkalmasak arra, hogy megtornáztassuk agysejtjeinket.
A válaszokat a könyv második részében, kérdéscsoportonként összegyűjtve közöljük. Jó játékot mindenkinek!"A Könyv Magyarul!


Letöltések Teszteld a műveltséged! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Teszteld a műveltséged! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  122 gr
  ISBN:
  9786155476310
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2613965 / 1146517  TAGS:
  Online Teszteld a műveltséged! ebook, könyvet Teszteld a műveltséged! FB2, Download Teszteld a műveltséged! PDF , Download Teszteld a műveltséged! MOBI, Online Teszteld a műveltséged! könyvet, ingyenes letöltések Teszteld a műveltséged! IPhone, Online könyvet Teszteld a műveltséged! PDF, ingyenes Teszteld a műveltséged! DJVU, ingyenes letöltések Teszteld a műveltséged! TXT, letöltések Teszteld a műveltséged! RTF, Online Teszteld a műveltséged! FB2 , e-könyvet Teszteld a műveltséged! letöltések TXT, ingyenes Teszteld a műveltséged! letöltések könyvet, e-könyvet Teszteld a műveltséged! download MOBI, letöltések Teszteld a műveltséged! IPad, olvas Teszteld a műveltséged! MOBI, olvas Teszteld a műveltséged! DOC, ingyenes Teszteld a műveltséged! AWZ, Download e-könyvet Teszteld a műveltséged! iPad , ingyenes Teszteld a műveltséged! DJVU, Download Teszteld a műveltséged! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Teszteld a műveltséged! DVD, olvas Teszteld a műveltséged! TXT, Book Teszteld a műveltséged! letöltések DJVU, Teszteld a műveltséged! letöltések könyvet ingyenes, Teszteld a műveltséged! letöltések könyvet pdf ingyenes, Teszteld a műveltséged! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Teszteld a műveltséged! pdf ingyenes, Teszteld a műveltséged! letöltések könyvet epub ingyenes, Teszteld a műveltséged! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply