Testről olvasás

Wataru Ohashi - Testről olvasás

A keleti diagnosztika a felszín alatti lélek meglátásának művészete, a benső igazság feltárása. Ez a könyv nem csak az egészségről szól, hanem a benső természetünkről is, amilyennek a testünk fizikai jellemzői azt feltárják. Napjainkban gyakran téves elképzelés él bennünk önmagunkról: azt hisszük, hogy a boldogság érdekében mindenképpen meg kell változniuk. A szerző ezzel szemben azt hangsúlyozza, hogy "mindegyikünk máris éppen elég jó”. Mindannyiunknak vannak erősségei és gyenge pontjai, és ezek együttes ismerete vezet el a boldogsághoz.
A testről olvasás segítségével megállapíthatjuk, hogy a szervezet különböző energiameridiánjai közül melyikre milyen shiatsu-technikákat alkalmazzunk. Diagramjaival, ábráival és diagnosztikai példáival a kötet mégsem pusztán gyakorlatias tankönyv, hanem magával ragadó meditáció is arról, hogyan éljünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Testről olvasás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Testről olvasás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  164
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789632910901
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2217122 / 1073042
  Translator:


  TAGS:
  Online Testről olvasás ebook, könyvet Testről olvasás FB2, Download Testről olvasás PDF , Download Testről olvasás MOBI, Online Testről olvasás könyvet, ingyenes letöltések Testről olvasás IPhone, Online könyvet Testről olvasás PDF, ingyenes Testről olvasás DJVU, ingyenes letöltések Testről olvasás TXT, letöltések Testről olvasás RTF, Online Testről olvasás FB2 , e-könyvet Testről olvasás letöltések TXT, ingyenes Testről olvasás letöltések könyvet, e-könyvet Testről olvasás download MOBI, letöltések Testről olvasás IPad, olvas Testről olvasás MOBI, olvas Testről olvasás DOC, ingyenes Testről olvasás AWZ, Download e-könyvet Testről olvasás iPad , ingyenes Testről olvasás DJVU, Download Testről olvasás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Testről olvasás DVD, olvas Testről olvasás TXT, Book Testről olvasás letöltések DJVU, Testről olvasás letöltések könyvet ingyenes, Testről olvasás letöltések könyvet pdf ingyenes, Testről olvasás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Testről olvasás pdf ingyenes, Testről olvasás letöltések könyvet epub ingyenes, Testről olvasás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply