Test-lélek szótár

Késmárki László - Test-lélek szótár

Ahhoz, hogy a betegséget gyógyítani tudjuk, változnunk kell! A tiszta szívvel tett önfeltárás – a lélek tartalmának megnevezése – és önbeismerés, az önmagunknak, önmagunk ítélőszéke előtt tett gyónás a gyógyulás útja. Ehhez nyújt segítséget a könyv minden érdeklődőnek, orvosnak, gyógyulni vágyónak, pszichológusnak, természetgyógyásznak. A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára. Ha irányítani akarod az életed, irányítsd a hozzáállásodat! Ha meg akarsz változtatni valamit, változtasd meg az elmédet! Ezentúl arra használd a szavakat, hogy túlnőjenek a nyelven, arra használd a gondolatokat, hogy túlnőjenek a gondolkodáson, arra használd az imát, hogy személyes létezésed korlátain túl rámutasson az igazságra. Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás új útján. Járj rajta, és gyógyulj meg, válj teljessé! Nálad van a hatalom! Ha meg akarod változtatni a világot, kezdd magaddal. Tanuld meg sorsod leckéjét, mielőtt váltasz, mielőtt megpróbálod megváltoztatni azt. A gondolkodás új útját nyitja meg a Test-lélek szótár, amely közel 3300 betegség meghatározását, kórokát, tünetét, lelki, mentális és karmikus okait tárja fel nem az eddig megszokott asztrológiai módszer alapján. Nem a 12 archetípusnak, kozmikus létprincípiumnak, lételvnek megfelelő szerv-bolygó-tulajdonság analógiákat vizsgálja, hanem az egyes érzések, tulajdonságok, szándékok, gondolatok, karma-lenyomatok betegségekkel, testrészekkel való rezgéskapcsolatát. A könyv az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján készült.A Könyv Magyarul!


Letöltések Test-lélek szótár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Test-lélek szótár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  720 gr
  ISBN:
  9789630835152
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2229301 / 1083779  TAGS:
  Online Test-lélek szótár ebook, könyvet Test-lélek szótár FB2, Download Test-lélek szótár PDF , Download Test-lélek szótár MOBI, Online Test-lélek szótár könyvet, ingyenes letöltések Test-lélek szótár IPhone, Online könyvet Test-lélek szótár PDF, ingyenes Test-lélek szótár DJVU, ingyenes letöltések Test-lélek szótár TXT, letöltések Test-lélek szótár RTF, Online Test-lélek szótár FB2 , e-könyvet Test-lélek szótár letöltések TXT, ingyenes Test-lélek szótár letöltések könyvet, e-könyvet Test-lélek szótár download MOBI, letöltések Test-lélek szótár IPad, olvas Test-lélek szótár MOBI, olvas Test-lélek szótár DOC, ingyenes Test-lélek szótár AWZ, Download e-könyvet Test-lélek szótár iPad , ingyenes Test-lélek szótár DJVU, Download Test-lélek szótár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Test-lélek szótár DVD, olvas Test-lélek szótár TXT, Book Test-lélek szótár letöltések DJVU, Test-lélek szótár letöltések könyvet ingyenes, Test-lélek szótár letöltések könyvet pdf ingyenes, Test-lélek szótár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Test-lélek szótár pdf ingyenes, Test-lélek szótár letöltések könyvet epub ingyenes, Test-lélek szótár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply