Tessék kopogtatni!

Dr. Michael Bohne - Tessék kopogtatni!

A lelki önsegély műfajába tartozó könyv Németországban már a negyedik kiadásban jelent meg. Szerzője neves pszichológus és pszichiáter, fő szakterülete a lámpaláz kezelése és a teljesítmény optimalizálása.
A szerző bevezet minket a kopogtatásterápiába. Dicsérői szerint ennek a rendkívül hatékony módszernek a lényege abban áll, hogy 16 különböző akupunktúrás pontra gyakorolt kopogtatás révén feloldjuk a negatív érzelem hatását. A szerző elmagyarázza, a kopogtatásterápia hogyan és miért hat, milyen problémák kezelésére alkalmas, részletezi hatásmechanizmusát. Testsúllyal, táplálkozászavarokkal, dohányzással, párkapcsolati problémákkal, krónikus fájdalmakkal összefüggésben is sikerrel kecsegtethet, mert megszünteti a bénító, kellemetlen érzéseket.
Az ujjgyakorlat és az önelfogadó gyakorlat ábrákkal illusztrált, érhető leírása segít a terápia maximális megértésében. Bohne módszerével könnyedén megoldjuk a felmerülő problémákat. De a lényeget a szerző is kihangsúlyozza, hogy önmagunk elfogadása a siker kulcsa a terápia során.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tessék kopogtatni! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tessék kopogtatni! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  71
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  90 gr
  ISBN:
  9786155334658
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698731 / 1165603
  Translator:


  TAGS:
  Online Tessék kopogtatni! ebook, könyvet Tessék kopogtatni! FB2, Download Tessék kopogtatni! PDF , Download Tessék kopogtatni! MOBI, Online Tessék kopogtatni! könyvet, ingyenes letöltések Tessék kopogtatni! IPhone, Online könyvet Tessék kopogtatni! PDF, ingyenes Tessék kopogtatni! DJVU, ingyenes letöltések Tessék kopogtatni! TXT, letöltések Tessék kopogtatni! RTF, Online Tessék kopogtatni! FB2 , e-könyvet Tessék kopogtatni! letöltések TXT, ingyenes Tessék kopogtatni! letöltések könyvet, e-könyvet Tessék kopogtatni! download MOBI, letöltések Tessék kopogtatni! IPad, olvas Tessék kopogtatni! MOBI, olvas Tessék kopogtatni! DOC, ingyenes Tessék kopogtatni! AWZ, Download e-könyvet Tessék kopogtatni! iPad , ingyenes Tessék kopogtatni! DJVU, Download Tessék kopogtatni! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tessék kopogtatni! DVD, olvas Tessék kopogtatni! TXT, Book Tessék kopogtatni! letöltések DJVU, Tessék kopogtatni! letöltések könyvet ingyenes, Tessék kopogtatni! letöltések könyvet pdf ingyenes, Tessék kopogtatni! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tessék kopogtatni! pdf ingyenes, Tessék kopogtatni! letöltések könyvet epub ingyenes, Tessék kopogtatni! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply