Területi politika

Rechnitzer János - Smahó Melinda - Területi politika

A területi politika mint az egyik új közpolitika arra hivatott, hogy állami és különféle közösségi szintekről megoldásokat ajánljon a területi erőforrások legkedvezőbb hasznosítására s egyben a különbségek mérséklésére. A mű komplexen vizsgálja a területi folyamatokba való beavatkozások elméleti és gyakorlati rendszereit. Szakszerű és alapos eligazítást nyújt a (leendő) szakembereknek a térbeli gazdasági és társadalmi folyamatok megértéséhez és befolyásolásához, de nagy haszonnal forgathatják azok a laikusok is, akik a területi adottságok, erőforrások alakításában valamilyen módon szerepet vállalnak. – (Glatz Ferenc, az MTA volt elnöke)
Hazánkban, de Európa más országaiban is, egyre növekednek a területi-társadalmi különbségek – nem kevés feszültséget keltve. E különbségek mérséklése az Európai Unió és az egyes tagországok részéről kiemelten fontos célkitűzés. A jelentős közösségi ráfordítások eredménye azonban szerény, mert a szakpolitika ritkán ismeri azoknak a térfolyamatoknak az új típusú törvényszerűségeit, melyekbe beavatkozik, és a tudományos alapkutatás sem gyakran jut el az eredmények alkalmazhatóvá tételéhez. E hiánypótló mű kiváló kombinációja a térfolyamatok alapos feltárásának és a fejlesztési politika megújításának. – (Enyedi György, az MTA rendes tagja)A Könyv Magyarul!


Letöltések Területi politika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Területi politika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  456
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789630590440
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222339 / 1078248
  Series:


  TAGS:
  Online Területi politika ebook, könyvet Területi politika FB2, Download Területi politika PDF , Download Területi politika MOBI, Online Területi politika könyvet, ingyenes letöltések Területi politika IPhone, Online könyvet Területi politika PDF, ingyenes Területi politika DJVU, ingyenes letöltések Területi politika TXT, letöltések Területi politika RTF, Online Területi politika FB2 , e-könyvet Területi politika letöltések TXT, ingyenes Területi politika letöltések könyvet, e-könyvet Területi politika download MOBI, letöltések Területi politika IPad, olvas Területi politika MOBI, olvas Területi politika DOC, ingyenes Területi politika AWZ, Download e-könyvet Területi politika iPad , ingyenes Területi politika DJVU, Download Területi politika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Területi politika DVD, olvas Területi politika TXT, Book Területi politika letöltések DJVU, Területi politika letöltések könyvet ingyenes, Területi politika letöltések könyvet pdf ingyenes, Területi politika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Területi politika pdf ingyenes, Területi politika letöltések könyvet epub ingyenes, Területi politika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply