Természetes vakolatok és falfestékek


A magyar népi építészet évszázadokon keresztül alkalmazta a természetes vakolóanyagokat. Napjainkban, az ökologikus szemlélet térhódításával újra felfedezzük ezeket a szépséges és ősidők óta bevált építőanyagokat, amelyek nagy előnye, hogy helyi anyagok, tehát alkalmazásukkor nincsen szükség hosszabb távolságra való költséges, energiapazarló szállításra. A falazat védelmére és egyben esztétikusabbá tételére alkalmazott egyik megoldás az agyagos, humuszmentes földdel való tapasztás.

Ehhez az agyagos földhöz egyéb anyagokat (törek, állati trágya vagy szőr) is hozzákevertek. Ezt a durva felületű bevonatot aztán híg agyagos sárral (amelyet néha finom homokkal kevertek össze) mázolták be, amelyhez sárgás, néha kékes vagy fehéres földet használtak. Szép mázolt homlokzatú házakat találhatunk például a Balaton-felvidéken; ezeken csak az ablaknyílásokat hangsúlyozzák meszelt keretekkel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Természetes vakolatok és falfestékek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Természetes vakolatok és falfestékek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  92
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789639759435
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2101335 / 1014695
  Series:


  TAGS:
  Online Természetes vakolatok és falfestékek ebook, könyvet Természetes vakolatok és falfestékek FB2, Download Természetes vakolatok és falfestékek PDF , Download Természetes vakolatok és falfestékek MOBI, Online Természetes vakolatok és falfestékek könyvet, ingyenes letöltések Természetes vakolatok és falfestékek IPhone, Online könyvet Természetes vakolatok és falfestékek PDF, ingyenes Természetes vakolatok és falfestékek DJVU, ingyenes letöltések Természetes vakolatok és falfestékek TXT, letöltések Természetes vakolatok és falfestékek RTF, Online Természetes vakolatok és falfestékek FB2 , e-könyvet Természetes vakolatok és falfestékek letöltések TXT, ingyenes Természetes vakolatok és falfestékek letöltések könyvet, e-könyvet Természetes vakolatok és falfestékek download MOBI, letöltések Természetes vakolatok és falfestékek IPad, olvas Természetes vakolatok és falfestékek MOBI, olvas Természetes vakolatok és falfestékek DOC, ingyenes Természetes vakolatok és falfestékek AWZ, Download e-könyvet Természetes vakolatok és falfestékek iPad , ingyenes Természetes vakolatok és falfestékek DJVU, Download Természetes vakolatok és falfestékek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Természetes vakolatok és falfestékek DVD, olvas Természetes vakolatok és falfestékek TXT, Book Természetes vakolatok és falfestékek letöltések DJVU, Természetes vakolatok és falfestékek letöltések könyvet ingyenes, Természetes vakolatok és falfestékek letöltések könyvet pdf ingyenes, Természetes vakolatok és falfestékek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Természetes vakolatok és falfestékek pdf ingyenes, Természetes vakolatok és falfestékek letöltések könyvet epub ingyenes, Természetes vakolatok és falfestékek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply