Terménytőzsdei opciók

Christopher A. Bobin - Terménytőzsdei opciók

Az árupiaci opciós üzletkötések már régóta ismertek, a világon hosszú ideje kereskednek e termékekkel. A határidős ipar azonban csak az 1970-es években fedezi fel újra az opciókat, s igazi karrierjüket csak a 80-as években futják be. A határidős opciók ma már egyenrangú súllyal szerepelnek az úgynevezett futures termékekkel. A könyv szerzője a kockázatkezelés szempontjából így foglalja össze az opciós piac addicionális lehetőségeit: "A határidős és fizikai piac a termelők és fogyasztók számára lehetőséget nyújt adott ár bebiztosítására, de mint korábban már megmutattuk, ezáltal elesnek egy esetleg kedvezőbb ár lehetőségétől. A termelő nem tud hasznot húzni az áremelkedésekből, a fogyasztó pedig tétlenül kénytelen nézni a piac összeomlását. Ha azonban a termelő put opciót vásárol, amely eladási minimál árat biztosít számára, továbbra is nyitva marad előtte annak lehetősége, hogy egy árelfutás esetén kedvezőbb áron értékesítse a termést."
A könyvbe belelapozva az opciókkal való kereskedelem nem tűnik túl egyszerű témának. Ezt nehezíti az is, hogy saját nyelvezettel, szakmai zsargonnal rendelkezik. Jegyezzük meg azonban, hogy az a befektető, aki az opciós piacot csupán a határidős helyettesítőként használja, soha sem aknázza ki teljesen a nyereségszerzési lehetőségeket, ráadásul felesleges kockázatoknak teszi ki magát. És fogadjuk meg a matematikához is értő szerző tanácsát: "A gyakorlatias gondolkodású opciós kereskedő számára az abszolút számok kiszámításánál sokkal fontosabb az összefüggések felismerésének képessége. Ez önbizalmat növeli. Könnyebben boldogul ha tisztában van a delta és a határidős jegyzés kapcsolatával, mint ha pontosan ismerné a delta értékét, vagy fejből tudná kiszámításának képletét. A piac nem sokat törődik a kereskedők matematikai tudásával, a legfontosabb a kockázati tényezők ismerete és a képesség, velük együtt élni. Ha a befektető csupán ennyit tanul meg, máris jobb esélyekkel kereskedhet."A Könyv Magyarul!


Letöltések Terménytőzsdei opciók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Terménytőzsdei opciók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16 x 24 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  245
  Cover:
  HARDCOVER,
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1997
  Commodity code:
  6126157 / 5125749  TAGS:
  Online Terménytőzsdei opciók ebook, könyvet Terménytőzsdei opciók FB2, Download Terménytőzsdei opciók PDF , Download Terménytőzsdei opciók MOBI, Online Terménytőzsdei opciók könyvet, ingyenes letöltések Terménytőzsdei opciók IPhone, Online könyvet Terménytőzsdei opciók PDF, ingyenes Terménytőzsdei opciók DJVU, ingyenes letöltések Terménytőzsdei opciók TXT, letöltések Terménytőzsdei opciók RTF, Online Terménytőzsdei opciók FB2 , e-könyvet Terménytőzsdei opciók letöltések TXT, ingyenes Terménytőzsdei opciók letöltések könyvet, e-könyvet Terménytőzsdei opciók download MOBI, letöltések Terménytőzsdei opciók IPad, olvas Terménytőzsdei opciók MOBI, olvas Terménytőzsdei opciók DOC, ingyenes Terménytőzsdei opciók AWZ, Download e-könyvet Terménytőzsdei opciók iPad , ingyenes Terménytőzsdei opciók DJVU, Download Terménytőzsdei opciók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Terménytőzsdei opciók DVD, olvas Terménytőzsdei opciók TXT, Book Terménytőzsdei opciók letöltések DJVU, Terménytőzsdei opciók letöltések könyvet ingyenes, Terménytőzsdei opciók letöltések könyvet pdf ingyenes, Terménytőzsdei opciók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Terménytőzsdei opciók pdf ingyenes, Terménytőzsdei opciók letöltések könyvet epub ingyenes, Terménytőzsdei opciók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply