Tenyérjóslás

Richard Webster - Kajtár-Schneider Krisztina (Szerk.) - Tenyérjóslás

A tenyérjóslás mindenki számára megtanulható! A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket. A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is. Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tenyérjóslás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tenyérjóslás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789632910550
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212309 / 1068246  TAGS:
  Online Tenyérjóslás ebook, könyvet Tenyérjóslás FB2, Download Tenyérjóslás PDF , Download Tenyérjóslás MOBI, Online Tenyérjóslás könyvet, ingyenes letöltések Tenyérjóslás IPhone, Online könyvet Tenyérjóslás PDF, ingyenes Tenyérjóslás DJVU, ingyenes letöltések Tenyérjóslás TXT, letöltések Tenyérjóslás RTF, Online Tenyérjóslás FB2 , e-könyvet Tenyérjóslás letöltések TXT, ingyenes Tenyérjóslás letöltések könyvet, e-könyvet Tenyérjóslás download MOBI, letöltések Tenyérjóslás IPad, olvas Tenyérjóslás MOBI, olvas Tenyérjóslás DOC, ingyenes Tenyérjóslás AWZ, Download e-könyvet Tenyérjóslás iPad , ingyenes Tenyérjóslás DJVU, Download Tenyérjóslás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tenyérjóslás DVD, olvas Tenyérjóslás TXT, Book Tenyérjóslás letöltések DJVU, Tenyérjóslás letöltések könyvet ingyenes, Tenyérjóslás letöltések könyvet pdf ingyenes, Tenyérjóslás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tenyérjóslás pdf ingyenes, Tenyérjóslás letöltések könyvet epub ingyenes, Tenyérjóslás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply