Tengerbe veszett könnyek


A háború a végéhez közeledik Kelet-Poroszországban. Több ezer kétségbeesett menekült igyekszik a szabadság felé. Viszik magukkal a szenvedés és megpróbáltatás terhét, remélve, hogy egy jobb élet vár rájuk. De vannak páran, akik rejtegetnek valamit
Három élet, három sors keresztezi egymást: Joanáé, a szép és segítőkész litván nővéré, aki súlyos bűntudattal küzd; Floriané, a titokzatos fiatalemberé, aki mindenáron szeretné eltitkolni valódi kilétét, és Emiliáé, a várandós lengyel lányé. Egyetlen közös van bennük: menekülniük kell. Joana, Florian és Emilia úti célja a kikötő, ahol a Wilhelm Gustloff hajóra akarnak feljutni, amely civileket és sebesült katonákat menekít a front elől. A biztonság felé megtett minden lépéssel egyre erősebbek, bátrabbak és egyre jobban bíznak egymásban. A szerelem, az összetartozás és az emberség érzéseibe kapaszkodnak. De ezzel együtt egyre sebezhetőbbé is válnak.
Már úgy tűnik, hogy közel járnak a szabadsághoz, amikor megtörténik a tragédia. Nem számít sem nemzetiségi hovatartozás, sem kultúra, sem rang; a fedélzeten lévő mind a tízezer embernek felnőtteknek, gyerekeknek ugyanazért kell harcolni: a túlélésért.

Ajánlók:

Ruta Sepetys a nagy ívű regények mestere. Egy borzalmas háború megdöbbentően kevésbé ismert áldozatait mutatja be, és bebizonyítja, hogy az emberség és a szeretet a legsötétebb órákban is képes hatni.
School Library Journal

A Tengerbe veszett könnyek hatalmas kutatómunka eredménye, mégis gördülékeny, finom történetmondás jellemzi. Ahogy nagyon emberi karakterei kibontakoznak, új életet lehelnek a világtörténelem legszörnyűbb tragédiájába, amelyről kevesen tudnak.
Amazon

Brutális és őszinte. A háború és a veszteség, az emberi kegyetlenség és gyűlölet képeit szemlélhetjük. Sepetys úgy tárja fel a történelemnek e kevésbé ismert epizódját, hogy az olvasó szeme nem marad szárazon.
Booklist

A vég elkerülhetetlensége nem változtat a történet erején. De a rémisztő, borzalmas, szívszorító eseményeken átcsillan a reménysugár: szeretet, szerelem, kedvesség, bátorság és áldozat.
Kirkus Reviews

Ez a nagyon bensőséges regény, emlékezetes testamentum a háború és kegyetlenség idején mutatott erőnek és kitartásnak. És kiválóan mutatja a veszteség nagyságát, miközben az egésznek emberi arcot ad.
Publishers Weekly
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tengerbe veszett könnyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tengerbe veszett könnyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  362 gr
  ISBN:
  9789632617602
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690024 / 1160598
  Series:


  TAGS:
  Online Tengerbe veszett könnyek ebook, könyvet Tengerbe veszett könnyek FB2, Download Tengerbe veszett könnyek PDF , Download Tengerbe veszett könnyek MOBI, Online Tengerbe veszett könnyek könyvet, ingyenes letöltések Tengerbe veszett könnyek IPhone, Online könyvet Tengerbe veszett könnyek PDF, ingyenes Tengerbe veszett könnyek DJVU, ingyenes letöltések Tengerbe veszett könnyek TXT, letöltések Tengerbe veszett könnyek RTF, Online Tengerbe veszett könnyek FB2 , e-könyvet Tengerbe veszett könnyek letöltések TXT, ingyenes Tengerbe veszett könnyek letöltések könyvet, e-könyvet Tengerbe veszett könnyek download MOBI, letöltések Tengerbe veszett könnyek IPad, olvas Tengerbe veszett könnyek MOBI, olvas Tengerbe veszett könnyek DOC, ingyenes Tengerbe veszett könnyek AWZ, Download e-könyvet Tengerbe veszett könnyek iPad , ingyenes Tengerbe veszett könnyek DJVU, Download Tengerbe veszett könnyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tengerbe veszett könnyek DVD, olvas Tengerbe veszett könnyek TXT, Book Tengerbe veszett könnyek letöltések DJVU, Tengerbe veszett könnyek letöltések könyvet ingyenes, Tengerbe veszett könnyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Tengerbe veszett könnyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tengerbe veszett könnyek pdf ingyenes, Tengerbe veszett könnyek letöltések könyvet epub ingyenes, Tengerbe veszett könnyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply