Teherautók, markológépek és traktorok

Andrea Erne - Teherautók, markológépek és traktorok

A gyerekek millió kérdést tesznek fel: Mit? Miért? Hogyan? – A szülőknek nem mindig könnyű az érdekes, helyes és a gyerekek számára érthető válaszadás. Ebben segít a Scolar Kiadó óvodásoknak szóló sorozata, melynek legújabb, 11. kötete izgalmas kalandra hív a gépek világába.

A Teherautók, markológépek és traktorok című, színes, kihajtható képek sorával izgalmassá tett könyv szórakoztatva tanítja a kicsiket, miközben megismerteti őket a haszongépjárművek legkülönfélébb fajtáival (többek között teherautókkal, kamionokkal, markolókkal, bulldózerekkel, úthengerekkel, tűzoltó járművekkel).

A kötetből megtudhatják a gyerekek, mi a dolga egy teherautósofőrnek, hogyan dolgoznak az építkezéseken a markolók és bulldózerek, a szántóföldeken a traktorok és kombájnok. Felfedezhetik, milyen részei vannak egy darunak, vagy miért nem borul fel. Megismerkedhetnek a tűzoltóautók és más különleges mentőjárművek részeivel és működésével is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Teherautók, markológépek és traktorok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Teherautók, markológépek és traktorok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  16
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789632440071
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2161202 / 1036502
  Series:


  TAGS:
  Online Teherautók, markológépek és traktorok ebook, könyvet Teherautók, markológépek és traktorok FB2, Download Teherautók, markológépek és traktorok PDF , Download Teherautók, markológépek és traktorok MOBI, Online Teherautók, markológépek és traktorok könyvet, ingyenes letöltések Teherautók, markológépek és traktorok IPhone, Online könyvet Teherautók, markológépek és traktorok PDF, ingyenes Teherautók, markológépek és traktorok DJVU, ingyenes letöltések Teherautók, markológépek és traktorok TXT, letöltések Teherautók, markológépek és traktorok RTF, Online Teherautók, markológépek és traktorok FB2 , e-könyvet Teherautók, markológépek és traktorok letöltések TXT, ingyenes Teherautók, markológépek és traktorok letöltések könyvet, e-könyvet Teherautók, markológépek és traktorok download MOBI, letöltések Teherautók, markológépek és traktorok IPad, olvas Teherautók, markológépek és traktorok MOBI, olvas Teherautók, markológépek és traktorok DOC, ingyenes Teherautók, markológépek és traktorok AWZ, Download e-könyvet Teherautók, markológépek és traktorok iPad , ingyenes Teherautók, markológépek és traktorok DJVU, Download Teherautók, markológépek és traktorok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Teherautók, markológépek és traktorok DVD, olvas Teherautók, markológépek és traktorok TXT, Book Teherautók, markológépek és traktorok letöltések DJVU, Teherautók, markológépek és traktorok letöltések könyvet ingyenes, Teherautók, markológépek és traktorok letöltések könyvet pdf ingyenes, Teherautók, markológépek és traktorok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Teherautók, markológépek és traktorok pdf ingyenes, Teherautók, markológépek és traktorok letöltések könyvet epub ingyenes, Teherautók, markológépek és traktorok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply