Téged is elkaplak!

Jagadics Eszter - Téged is elkaplak!

A helyszín ismét Budapest. A pokol bugyrai tovább bugyognak, ahol Palotai Léna veszi fel a küzdelmet a fehér galléros bűnözőkkel.
Bő egy évvel azután, hogy Hargitai Emma elindította a lavinát, Palotai Léna és Luca visszatérnek New Yorkból. Léna visszakapja korábbi állását az MNSZ-nél. Első feladata: adott három hostess lány halála, akik egy képviselőhöz, Dénes Nándorhoz köthetők. A bökkenő csak annyi, hogy mindenki félre lett állítva a nyomozásban. A nyomozás célja, fogást találni Dénes Nándor képviselőn, aki maga mozgatja a szálakat a politikai élet sűrűjében. Léna sejti, hogy a képviselő sokkal többet rejteget, mint három lány halálát. Dénes mindent megtesz, hogy Lénát eltűntesse az útból.
A színen még feltűnik egy felsőbb vezető is, aki a segítségét ajánlja fel a nyomozásban, de Léna hamar rálel a hátsó szándékaira, mely az ő és ikertestvére gyermekkorában rejlik.
Budapesten keresztül kergetik egymást rablók és pandúrok. Vannak köztük nagyképű elitista kisfiúk apuci kapcsolataival, hatalommal bíró fehérgalléros bűnözők és pár bérgyilkos, akik mindenképp végrehajtják azt, amire felbérelték őket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Téged is elkaplak! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Téged is elkaplak! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  327
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  438 gr
  ISBN:
  9786155600890
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710009 / 1171339
  Series:


  TAGS:
  Online Téged is elkaplak! ebook, könyvet Téged is elkaplak! FB2, Download Téged is elkaplak! PDF , Download Téged is elkaplak! MOBI, Online Téged is elkaplak! könyvet, ingyenes letöltések Téged is elkaplak! IPhone, Online könyvet Téged is elkaplak! PDF, ingyenes Téged is elkaplak! DJVU, ingyenes letöltések Téged is elkaplak! TXT, letöltések Téged is elkaplak! RTF, Online Téged is elkaplak! FB2 , e-könyvet Téged is elkaplak! letöltések TXT, ingyenes Téged is elkaplak! letöltések könyvet, e-könyvet Téged is elkaplak! download MOBI, letöltések Téged is elkaplak! IPad, olvas Téged is elkaplak! MOBI, olvas Téged is elkaplak! DOC, ingyenes Téged is elkaplak! AWZ, Download e-könyvet Téged is elkaplak! iPad , ingyenes Téged is elkaplak! DJVU, Download Téged is elkaplak! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Téged is elkaplak! DVD, olvas Téged is elkaplak! TXT, Book Téged is elkaplak! letöltések DJVU, Téged is elkaplak! letöltések könyvet ingyenes, Téged is elkaplak! letöltések könyvet pdf ingyenes, Téged is elkaplak! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Téged is elkaplak! pdf ingyenes, Téged is elkaplak! letöltések könyvet epub ingyenes, Téged is elkaplak! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply