Technikai írások

Dr. Ferenczi Sándor - Technikai írások

Harmat Pál, a Ferencziről és koráról szóló eddigi legalaposabb áttekintés szerzője így összegezi Ferenczi munkásságát: "…munkássága végeredményben három rétegből tevődik össze. A határok az egyes rétegek között néha a különböző írások között húzódnak, máskor azonban ugyanazon a tanulmányon belül épülnek egymásra. A három rész természetesen élesen különbözik egymástól a maradandóság szempontjából. 1. Ferenczi néhány írása – vagy egyes írásainak néhány részlete -spekulatív, rossz értelemben fantáziadús, bizonyíthatatlan. Ez mindenekelőtt genitális elméletére vonatkozik. A Thalassa sokat ártott Ferenczi saját és a pszichoanalízis tekintélyének. 2. Ferenczi sok írása és fejtegetése a Freud által felfedezetteket variálja eredeti, de a mestertől megszabott módon. Ide számíthatók nagyrészt a jelképekről, a neurózisokról, az elmebetegségekről (paranoia és homoszexualitás), a szexualitásról, az álomról, a mindennapok pszicho-patológiájáról írottak. 3. Életművének legértékesebb részében túlhaladta a korabeli pszichoanalízist és a jövőbeni tendenciák előlegezője lett. Ezek a területek címszavakban: valóságérzék, introjekció és általában az én-funkciók vizsgálata, interperszonális dinamika (indulatáttétel és viszont-indulat-áttétel), az aktív terápiás technika, háborús neurózisok, a patoneurózisok és egy-két szexológiai koncepció."A Könyv Magyarul!


Letöltések Technikai írások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Technikai írások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  120
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9799634080458
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2098748 / 1013737
  Series:


  TAGS:
  Online Technikai írások ebook, könyvet Technikai írások FB2, Download Technikai írások PDF , Download Technikai írások MOBI, Online Technikai írások könyvet, ingyenes letöltések Technikai írások IPhone, Online könyvet Technikai írások PDF, ingyenes Technikai írások DJVU, ingyenes letöltések Technikai írások TXT, letöltések Technikai írások RTF, Online Technikai írások FB2 , e-könyvet Technikai írások letöltések TXT, ingyenes Technikai írások letöltések könyvet, e-könyvet Technikai írások download MOBI, letöltések Technikai írások IPad, olvas Technikai írások MOBI, olvas Technikai írások DOC, ingyenes Technikai írások AWZ, Download e-könyvet Technikai írások iPad , ingyenes Technikai írások DJVU, Download Technikai írások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Technikai írások DVD, olvas Technikai írások TXT, Book Technikai írások letöltések DJVU, Technikai írások letöltések könyvet ingyenes, Technikai írások letöltések könyvet pdf ingyenes, Technikai írások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Technikai írások pdf ingyenes, Technikai írások letöltések könyvet epub ingyenes, Technikai írások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply