Te vagy nekem a remény

Abbi Glines - Te vagy nekem a remény

Cage York egy jóképű baseballjátékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak. Egy ballépése miatt a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. Az izgalmas és pörgős hétköznapokat felváltja az egyhangúság. De Cage nem sokáig búslakodik, mert már odaérkezésekor felkelti az érdeklődését egy csinos barna lány.
Eva Brooks élete szinte mesébe illő volt. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Szerelmével együtt tervezgették a jövőt. Ám egy nap levelet kap, melyben vőlegénye, Josh elbúcsúzik tőle örökre.
A csalódott Cage és a megtört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbál bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel, minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. Végül az egymás iránt érzett szenvedély lassan minden kétségüket eloszlatja. De képesek lesznek végleg maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?

"Cage és Eva története izzóan különleges
románc, amiben nem fogsz csalódni.
Ha még nem kezdtél bele a Sea Breeze-sorozatba
mégis mire vársz?"
Book Passion for Life

"A könyv bővelkedik forró jelenetekben.
A történet érzelmektől dús, romantikus
és szenvedélyes eseményekkel tarkított,
vegyítve kétségekkel, fájdalmakkal és
félelmekkel."
Goodreads

"A Te vagy nekem a remény mindent
megadott nekem: valóságos, szerethető
karaktereket, nagyszerű történetet, egy
kevés szorongást, de sokkal több érzelmet,
összességében egy könnyen olvasható,
szórakoztató könyvet. Nem tudtam
letenni!
Te vagy nekem a levegő – tetszett,
Te vagy nekem a tűz – szerettem,
Te vagy nekem a remény – imádtam!"
TotallybookedBlog

"Abbi Glines most sem okoz csalódást.
A tőle megszokott stílusban nyűgözi le
az olvasókat. És Cage York egyszerűen
imádnivaló!"
Amazon
A Könyv Magyarul!


Letöltések Te vagy nekem a remény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Te vagy nekem a remény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  269
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  304 gr
  ISBN:
  9789632617046
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679715 / 1156062
  Series:


  TAGS:
  Online Te vagy nekem a remény ebook, könyvet Te vagy nekem a remény FB2, Download Te vagy nekem a remény PDF , Download Te vagy nekem a remény MOBI, Online Te vagy nekem a remény könyvet, ingyenes letöltések Te vagy nekem a remény IPhone, Online könyvet Te vagy nekem a remény PDF, ingyenes Te vagy nekem a remény DJVU, ingyenes letöltések Te vagy nekem a remény TXT, letöltések Te vagy nekem a remény RTF, Online Te vagy nekem a remény FB2 , e-könyvet Te vagy nekem a remény letöltések TXT, ingyenes Te vagy nekem a remény letöltések könyvet, e-könyvet Te vagy nekem a remény download MOBI, letöltések Te vagy nekem a remény IPad, olvas Te vagy nekem a remény MOBI, olvas Te vagy nekem a remény DOC, ingyenes Te vagy nekem a remény AWZ, Download e-könyvet Te vagy nekem a remény iPad , ingyenes Te vagy nekem a remény DJVU, Download Te vagy nekem a remény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Te vagy nekem a remény DVD, olvas Te vagy nekem a remény TXT, Book Te vagy nekem a remény letöltések DJVU, Te vagy nekem a remény letöltések könyvet ingyenes, Te vagy nekem a remény letöltések könyvet pdf ingyenes, Te vagy nekem a remény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Te vagy nekem a remény pdf ingyenes, Te vagy nekem a remény letöltések könyvet epub ingyenes, Te vagy nekem a remény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply