Te vagy nekem a jelen

Abbi Glines - Te vagy nekem a jelen

Preston Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje? Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki. Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak. Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék szemekben – titkok, amelyek megmagyarázhatnák a tetteit. Titkok, amelyeket Amanda talán nem lesz képes megbocsátani. A veszélyes vonzalom nem múlik el, és ezt sem Preston, sem
Amanda nem tagadhatja le.
,,Abbi Glines úgy bánik a szavakkal, hogy
a sírástól a nevetésig minden érzelmet
képes előcsalni. Ezt most bizonyítja ezzel
a könyvével is."
Barnes and Noble

,,Egy mesébe illő történet, ahol a szőke
herceg vagány rosszfiú, a királykisasszony
pedig olyan lány, aki a mogorva külső
mögött is képes meglátni az embert."
New Adult Books

,,Abbi Glines most ismét felborzolja a
kedélyeket. Amanda és Preston között
felizzik a levegő, és a perzselő borzongás
végigkíséri az eseményeket."
Goodreads

,,Amanda és Preston kapcsolata csupa
küzdelem és kitartó vágyakozás. A lány
karaktere meggyőzi az olvasókat, hogy a
szerelem képes legyőzni a legnehezebb
akadályokat is."
LovelyBooks
A Könyv Magyarul!


Letöltések Te vagy nekem a jelen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Te vagy nekem a jelen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  326 gr
  ISBN:
  9789632617336
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2689933 / 1160507
  Translator:


  TAGS:
  Online Te vagy nekem a jelen ebook, könyvet Te vagy nekem a jelen FB2, Download Te vagy nekem a jelen PDF , Download Te vagy nekem a jelen MOBI, Online Te vagy nekem a jelen könyvet, ingyenes letöltések Te vagy nekem a jelen IPhone, Online könyvet Te vagy nekem a jelen PDF, ingyenes Te vagy nekem a jelen DJVU, ingyenes letöltések Te vagy nekem a jelen TXT, letöltések Te vagy nekem a jelen RTF, Online Te vagy nekem a jelen FB2 , e-könyvet Te vagy nekem a jelen letöltések TXT, ingyenes Te vagy nekem a jelen letöltések könyvet, e-könyvet Te vagy nekem a jelen download MOBI, letöltések Te vagy nekem a jelen IPad, olvas Te vagy nekem a jelen MOBI, olvas Te vagy nekem a jelen DOC, ingyenes Te vagy nekem a jelen AWZ, Download e-könyvet Te vagy nekem a jelen iPad , ingyenes Te vagy nekem a jelen DJVU, Download Te vagy nekem a jelen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Te vagy nekem a jelen DVD, olvas Te vagy nekem a jelen TXT, Book Te vagy nekem a jelen letöltések DJVU, Te vagy nekem a jelen letöltések könyvet ingyenes, Te vagy nekem a jelen letöltések könyvet pdf ingyenes, Te vagy nekem a jelen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Te vagy nekem a jelen pdf ingyenes, Te vagy nekem a jelen letöltések könyvet epub ingyenes, Te vagy nekem a jelen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply