“Te csak most aludjál, Liliom…”


Fedák Sári (Beregszász, 1879. október 26. Budapest, 1955. május 25.) az egyik legismertebb és legsikeresebb magyar színművésznő, énekesnő-primadonna volt. Rákosi Szidi színésziskolájának elvégzése után, 1900-ban a Magyar Színházban kezdte meg pályáját. Pályája során számos magyar és külföldi színházban fellépett. Többek között szerepelt a Népszínházban, a Vígszínházban, a Király Színházban is. Külföldi szereplései során eljutott Bécsbe, Berlinbe, Párizsba, Londonba és az Egyesült Államokba is. Humoros és jó előadó volt. A legnagyobb operett-primadonna volt, pedig nem volt jó hangja. Sikerei ellenére rendkívül kritikus volt magával szemben, de a másoktól eredő kritikát nem szerette. Tehetsége miatt neve fogalommá vált a magyar színjátszásban. Mivel 1944-ben a bécsi Donausender német fasiszta rádió munkatársaként a háború folytatása mellett állt ki, ezért a II. világháború után a Népbíróság, a Tanácsköztársaság után még levörösözött színésznőt, most nácirajongónak bélyegezte, és koholt vádak alapján nyolc hónapi börtönbüntetésre ítélte. Büntetése letöltése után már nem tért vissza a színpadra. 1955. május 25-én hunyt el Budapesten.A Könyv Magyarul!


Letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  624
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1110 gr
  ISBN:
  9789639335615
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232096 / 1086702  TAGS:
  Online "Te csak most aludjál, Liliom…" ebook, könyvet "Te csak most aludjál, Liliom…" FB2, Download "Te csak most aludjál, Liliom…" PDF , Download "Te csak most aludjál, Liliom…" MOBI, Online "Te csak most aludjál, Liliom…" könyvet, ingyenes letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" IPhone, Online könyvet "Te csak most aludjál, Liliom…" PDF, ingyenes "Te csak most aludjál, Liliom…" DJVU, ingyenes letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" TXT, letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" RTF, Online "Te csak most aludjál, Liliom…" FB2 , e-könyvet "Te csak most aludjál, Liliom…" letöltések TXT, ingyenes "Te csak most aludjál, Liliom…" letöltések könyvet, e-könyvet "Te csak most aludjál, Liliom…" download MOBI, letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" IPad, olvas "Te csak most aludjál, Liliom…" MOBI, olvas "Te csak most aludjál, Liliom…" DOC, ingyenes "Te csak most aludjál, Liliom…" AWZ, Download e-könyvet "Te csak most aludjál, Liliom…" iPad , ingyenes "Te csak most aludjál, Liliom…" DJVU, Download "Te csak most aludjál, Liliom…" e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések "Te csak most aludjál, Liliom…" DVD, olvas "Te csak most aludjál, Liliom…" TXT, Book "Te csak most aludjál, Liliom…" letöltések DJVU, "Te csak most aludjál, Liliom…" letöltések könyvet ingyenes, "Te csak most aludjál, Liliom…" letöltések könyvet pdf ingyenes, "Te csak most aludjál, Liliom…" pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet "Te csak most aludjál, Liliom…" pdf ingyenes, "Te csak most aludjál, Liliom…" letöltések könyvet epub ingyenes, "Te csak most aludjál, Liliom…" ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply