Távoli tűz 1.


Gregor Man, a Viking visszatérben megismert űrhajós-geológus a Gámán, a Tau Ceti második bolygóján már nem az őskori dzsungelben küzd az életéért, hanem egy, az ókori társadalmakra emlékeztető, ám nem kevésbé könyörtelen világban. Érvényesülhet-e a Földről hozott tudás, a 25. századból hozott etika egy olyan közegben, amely alapvetően az erőszakra és a hiedelmekre támaszkodik? Mi történik, ha morális szempontjainktól vezérelve akaratlanul is befolyásoljuk egy bolygó történelmét? Mit tehet meg az ember a közvetlen környezete érdekében és védelmében, hogyan segítheti őket a fejlődés és felvilágosodás útján úgy, hogy erőfeszítései ne borítsák fel drasztikusan a helyi társadalmak erőviszonyait – vagy ne forduljanak a visszájukra?

Zsoldos Péter klasszikus trilógiájának második kötetével új fejezetet nyitott a hazai SF történetében. A tudományos-fantasztikus irodalom merész gondolatkísérleteit a történelmi regények legjobb hagyományaival ötvözte, hitelesen, plasztikusan jelenítve meg egy idegen bolygó könyörtelen, az emberiség történelmével párhuzamos vonásokat mutató világát. Az izgalmas kalandok helyét a nehéz döntések veszik át, az egyén sorsa helyett ezúttal egy egész népért aggódhatunk. És közben észrevétlenül is kiadós leckét kapunk emberségből.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Távoli tűz 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Távoli tűz 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  216 gr
  ISBN:
  9786155628283
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701307 / 1167378
  Series:


  TAGS:
  Online Távoli tűz 1. ebook, könyvet Távoli tűz 1. FB2, Download Távoli tűz 1. PDF , Download Távoli tűz 1. MOBI, Online Távoli tűz 1. könyvet, ingyenes letöltések Távoli tűz 1. IPhone, Online könyvet Távoli tűz 1. PDF, ingyenes Távoli tűz 1. DJVU, ingyenes letöltések Távoli tűz 1. TXT, letöltések Távoli tűz 1. RTF, Online Távoli tűz 1. FB2 , e-könyvet Távoli tűz 1. letöltések TXT, ingyenes Távoli tűz 1. letöltések könyvet, e-könyvet Távoli tűz 1. download MOBI, letöltések Távoli tűz 1. IPad, olvas Távoli tűz 1. MOBI, olvas Távoli tűz 1. DOC, ingyenes Távoli tűz 1. AWZ, Download e-könyvet Távoli tűz 1. iPad , ingyenes Távoli tűz 1. DJVU, Download Távoli tűz 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Távoli tűz 1. DVD, olvas Távoli tűz 1. TXT, Book Távoli tűz 1. letöltések DJVU, Távoli tűz 1. letöltések könyvet ingyenes, Távoli tűz 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, Távoli tűz 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Távoli tűz 1. pdf ingyenes, Távoli tűz 1. letöltések könyvet epub ingyenes, Távoli tűz 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply