Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ


SZERZŐ
Horváth László
Stefler Sándor
Kovács Gergelyné
Kovács Oszkár
Németh Géza
Kovács Sándor
Buzás Ottó
Paksy Géza
Bitter Ferenc
Baksa Sarolta
Földes András

A távközlés az emberek közötti kapcsolatteremtés és kapcsolattartás legfontosabb eszköze. A könyv címe pontosan kifejezi a tartalmát. A távközléskultúra az emberiség által létrehozott összes távközlési eszköz és a távközléshez kapcsolódó valamennyi anyagi és szellemi érték összességét jelenti. Az ezredfordulón a távközlés részét képezi az interaktív televíziókészülék és a távközlőhálózatba kapcsolt személyi számítógép is. Az információs társadalom felé vezető úton tehát a távközlés igénybe vételét senki sem nélkülözheti. Ezért a könyv széles olvasóréteg számára készült. Az előfizetőknek és a felhasználóknak a tevékenységükhöz szükséges, a tájékozódásukat, művelődésüket és emberi kapcsolataikat támogató szolgáltatások kiválasztását, a távközlés egyes területein dolgozó szakembereknek pedig a kapcsolódó területek és a távközléskultúra egészének megismerését könnyíti meg. Ez utóbbi érdekében a szolgálatok rövid történetét is ismertetjük. Mivel a távközlés az élet valamennyi területére hatással van, ezért a művészeket, az írókat és költőket is megihlette. A könyvben remélhetőleg mindenki talál a maga számára hasznos és kedvenc olvasnivalót és ez fel fogja kelteni az érdeklődését a többi rész iránt is. Céljának megfelelő mértékben foglalkozik a távközlés társadalomformáló és gazdaságra gyakorolt hatásával. Mivel az emberek tekintélyes része a több száz távközlési szolgáltatásnak csak csekély részét veszi gyakrabban igénybe, ezért a könyvet úgy szerkesztették, hogy kézikönyvként is használható legyen. A kézikönyvként, tehát fejezetenként, alfejezetenként történő használhatóság érdekében a kiadvány bizonyos mértékű ismétléseket és a kapcsolódó fejezetekre való hivatkozásokat tartalmaz. Szórakoztatva tanít és a gyorsan változó világban a földrajzi tájékozódást is elősegíti. A könyv iránti érdeklődést, az időszerűségen túl, a megértést támogató és szórakozást nyújtó ábrák, táblázatok, rajzok, humoros írások fokozhatják.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  PressCon Kiadó Kft.
  Number of Pages:
  578
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  0599000536690
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  SL#2104171060  TAGS:
  Online Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ ebook, könyvet Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ FB2, Download Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ PDF , Download Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ MOBI, Online Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ könyvet, ingyenes letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ IPhone, Online könyvet Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ PDF, ingyenes Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ DJVU, ingyenes letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ TXT, letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ RTF, Online Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ FB2 , e-könyvet Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ letöltések TXT, ingyenes Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ letöltések könyvet, e-könyvet Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ download MOBI, letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ IPad, olvas Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ MOBI, olvas Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ DOC, ingyenes Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ AWZ, Download e-könyvet Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ iPad , ingyenes Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ DJVU, Download Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ DVD, olvas Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ TXT, Book Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ letöltések DJVU, Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ letöltések könyvet ingyenes, Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ letöltések könyvet pdf ingyenes, Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ pdf ingyenes, Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ letöltések könyvet epub ingyenes, Távközléskultúra – Távközlés kultúra – KOMMUNIKÁCIÓ ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓ ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply